Cat costa BIROUL ANTICUTREMUR, care poate sustine 20 de tone!

Biroul MobiFort - anticutremur Biroul MobiFort - anticutremur

Pare o piesa de mobilier obisnuita…… dar de fapt este un birou de protectie in caz de cutremur ce rezista la o greutate de 20 de tone, echivalentul greutatii pe metru patrat a 15 plansee de beton armat suprapuse.

Biroul MobiFort este proiectat de o echipa de ingineri specializati in rezistenta structurilor care nu au vrut ca vietile lor si ale celorlalti oameni sa fie lasate pe seama norocului in cazul producerii unui cutremur asemanator sau si mai puternic decat cel din 1977.

Biroul pentru care s-au primit cele mai multe precomenzi este varianta de familie, biroul MobiFort pentru doua sau trei persoane la pretul de 2450 RON. Se poate comanda insa si biroul de o persoana la pretul de 2150 RON, sau un birou personalizat in functie de cerintele clientului. Plata se poate face si in 6 rate lunare fixe fara dobanda. Biroul MobiFort vine cu 5 finisaje standard dar si cu nelimitate posibilitati de personalizare. Biroul este demontabil, alcatuit din 5 subansambluri, pentru a putea fi usor de transportat, manipulat si apoi eventual mutat in interiorul locuintei. Greutatea unui subansamblu nu depaseste 36 de kilograme.

Biroul Mobifort poate fi achizitionat de pe site-ul MobiFort.net prin completarea formularului de pe pagina de comanda.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework