Ploiestiul va avea un centru de afaceri de 9 milioane de euro

Ploiestiul va avea un centru de afaceri de 9 milioane de euro

Ca urmare a finalizării procedurilor de achiziţie publică, săptămâna viitoare Consiliul Judeţean Prahova va emite ordinul de începere a lucrărilor pentru încă două proiecte cu finanţare europeană. Concret este vorba despre Proiectul „Centrul de Afaceri Multifuncţional Lumina Verde” Ploieşti, judeţul Prahova, depus de Consiliul Judeţean Prahova spre finanţare în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013 – Axa prioritară 1 „Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de creştere”, Domeniul major de intervenţie 1.1 „Planuri integrate de dezvoltare urbană”, sub-domeniul „Poli de creştere”.

Centrul de afaceri "Lumina Verde" se va construi  în incinta Parcului Industrial Ploieşti iar obiectivul general este promovarea dezvoltarii durabile a mediului de afaceri prin crearea unei noi structuri de sprijinire a afacerilor.

Proiectul  are o perioadă  de  implementare  de 27 de luni cu o valoare totală de 40.450.278,35 de lei. Fiind un proiect generator de venituri cota de cofinanţare a judeţului Prahova este de 50%. Valoarea  contractului de lucrări  este de 35.920.830 lei. Durata de execuţie a lucrărilor este de 18 luni.

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework