Apel disperat de la CRUCEA ROȘIE - Doneaza ALIMENTE pentru sinistrati - SHARE!

Apel disperat de la CRUCEA ROȘIE - Doneaza ALIMENTE pentru sinistrati - SHARE!

 

București, 30 ianuarie 2014: Ca urmare a căderilor masive de zăpadă și a viscolului puternic din ultimile zile (25 ianuarie – 30 ianuarie), Crucea Roșie Română a venit în sprijinul persoanelor izolate și fără posibilități de aprovizionare din județele Vrancea, Giurgiu, Dâmbovița, Brăila și Ilfov, cu alimente de bază și produse de primă necesitate.

 

Din depozitul central al Crucii Roșii Române au fost direcționate 2095 pachete de alimente de bază și produse de primă necesitate (saci de dormit, pături, pachete igienice, cizme) si 5000 de supe instant către Filialele de Cruce Roșie din Giurgiu, Brăila, Buzău, Ialomița și Vrancea, pentru un numar de 385 de familii. Aceste produse vor fi distribuite persoanelor izolate în cel mai scurt timp. 

 

Cantități semnificative de alimente din depozitele Crucii Roșii Române și din cel al Băncii de Alimente vor fi distribuite către persoanele care locuiesc în zonele afectate de căderile masive de zăpadă. Pentru a susține în continuare persoanele sinistrate, care nu își pot procura singure hrana, Crucea Roșie Română lansează un APEL UMANITAR DE URGENTA. 

 

Începând de astăzi, 30 ianuarie, persoanele care doresc să contribuie cu alimente greu perisabile pot face donații prin intermediul Băncii de Alimente a Crucii Roșii în toate magazinele din rețelele: Carrefour, Real, Mega Image, Metro România și XXL Mega Discount. Alimentele ce pot fi donate sunt: mălai, făină, zahăr, orez, paste făinoase, conserve de carne, conserve de pește, apă. 

 

De asemenea, se pot face donații online pe site-ul oficial al Crucii Roșii Române www.crucearosie.ro sau în conturile special deschise de Crucea Roșie Română la BRD – Agenția Piața Romană:

 

LEI  :  RO36BRDE410SV51618614100

EUR : RO71BRDE410SV51618884100

USD  : RO29BRDE410SV18793954100

 

Sumele colectate în cadrul campaniei umanitare vor fi folosite pentru transportul ajutoarelor și completarea necesarului de alimente, apă, pături și produse de igienă. 

 

Crucea Roșie Română pune la dispoziția celor care vor să susțină Apelul Umanitar de Urgență, numerele de telefon: 021.317.60.06 sau 0743.042.252 unde pot solicita informații suplimentare.

 

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework