Imprimă această pagină

Mutu: Abia aștept să joc pe Ilie Oană

Mutu: Abia aștept să joc pe Ilie Oană

În cadrului unui nou interviu, Adrian Mutu a vorbit, printre altele, despre primele sale goluri în tricoul Petrolului, banderola de căpitan, atmosfera din sânul echipei, șansele lupilor de a realiza eventul, iar la final le-a transmis un mesaj suporterilor ploieșteni.

”Golurile din amicale sunt mai puțin importante, contează doar pentru moralul atacanților. E bine că am înscris, mulți s-au grăbit să tragă unele concluzii în privința mea, dar eu le voi răspunde prin muncă și prin ce voi face pe teren.”

”Este o mare onoare pentru mine să fiu căpitanul Petrolului. Acest lucru îmi dă o și mai mare responsabilitate, reprezint clubul și sunt primul care respectă ce ne spune antrenorul Cosmin Contra.”

”Obiectivele mele personale sunt și cele ale echipei. Ne dorim să câștigăm atât campionatul, cât și cupa. E foarte important pentru noi să începem cu o victorie la Brașov, deși suntem conștienți că vom avea un meci greu, va fi foarte frig, iar terenul mai mult ca sigur o să fie înghețat.”

”Am înțeles că există și câteva voci ale suporterilor care îl contestă pe patronul Dan Capră. Noi suntem uniți și îl susținem, ceea ce a făcut el pentru Petrolul este un lucru extraordinar. Le transmit miilor de fani ploieșteni să-i oprească pe cei care vor să destabilizeze clubul și să strice atmosfera existentă la echipă.”

”Abia aștept să joc pe <Ilie Oană>. Am avut parte de cea mai frumoasă prezentare din viața mea și țin să le mulțumesc încă o dată suporterilor pentru simpatia și suținerea lor. Sper să le răsplătesc această afecțiune prin evoluțiile mele. Îi așteptăm la stadion, avem nevoie de susținerea lor pentru că doar împreună vom reuși să ne atingem obiectivele.”