ACUZATIE - Primarul Statescu a adus oameni din Ploiesti si Bucuresti sa voteze la Baicoi

ACUZATIE - Primarul Statescu a adus oameni din Ploiesti si Bucuresti sa voteze la Baicoi

Acuzatii grave la adresa primarului din Baicoi: "A impartit 5.000 de pilote si pufoaice si a adus oameni din Ploiesti si Bucuresti sa voteze la Baicoi"

In plina desfasurare a procesului in care primarul Ciprian Statescu este judecat pentru conflict de interese, din ce in ce mai multe persoane din anturajul primarului sau locuitori ai Baicoiului au decis sa demaste activitatile ilegale ale acestuia, din timpul campaniei electorale. Astfel, potrivit unui comentariu postat ca raspuns la petitia "Opriti FRAUDAREA ALEGERILOR", si citat de www.ph-online.ro, edilul Ciprian Statescu ar fi avut la dispozitie si ar fi folosit toate resursele pentru a castiga alegerile la Primaria Baicoi. Iata ce spune o locuitoare a orasului:

 "Ne-am saturat de atata hotie...vrem dreptate...LA BAICOI S-AU DAT PESTE 5000 DE PILOTE, PUFOAICE, GALETI, CANI, CARTI PORTOCALII CU INTERVIUL NASULUI...Ciprian Statescu primarul nostru este un fost traseist politic care s-a transferat la PDL din 2008. Si-a pus verii in functii de conducere...directori de scoli.. a carat in ziua alegerii oamenii la Bucuresti si Ploiesti, iar seara au votat in Baicoi. Vrem schimbarea...nu se mai poate... ajutati-ne! ne-a ajuns disperarea..."

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework