Inscriere învăţământ primar 2014 - Liceul Constantin Cantacuzino

Inscriere învăţământ primar 2014 - Liceul Constantin Cantacuzino

Activitatea instructiv – educativă se desfăşoară în patru localuri, unul pe str. Republicii nr. 111, unul pe str. Viilor nr. 17, unul pe str. Independentei nr. 188, si unul pe str. Dumbrava Rosie nr. 17. În localul din strada Republicii se învaţă în 28 săli de clasă modernizate, dintre care un cabinet de geografie, unul de biologie, un laborator de fizică, un laborator de chimie, un cabinet de istorie, doua laboratoare de informatica şi o sală de sport. Şcoala are un cabinet medical, bibliotecă, arhivă, birouri, cancelarie. Pe stada Viilor există un local unde funcţionează ciclul primar si gimnazial, clădirea are 5 săli, un laborator de informatica, o cancelarie si o sala de sport. Pe strada Independentei, exista un local unde functioneaza ciclul primar si gimnazial, cladirea are 10 clase, un laborator de informatica, o cancelarie, si un teren de sport. Pe strada Dumbrava Rosie exista un local unde functioneaza ciclul primar, cladirea are 2 sali de clasa si o cancelarie.

Pentru anul şcolar 2014-2015 Liceul Tehnologic “Constantin Cantacuzino”  va avea 4.5 clase pregătitoare care vor funcţiona în localurile din strada Viilor (3 clase), strada Independentei (1 clasa), si pe strada Dumbrava Rosie (0.5 clasa). Înscrierile se vor desfăşura conform Metodologiei pentru înscrierea copiilor în învățământul primar în anul școlar 2014 – 2015.

Contact - Director - Mihaela GHEORGHE; Director adj. - Silvia SANDU; Elena BOBOCEA; Coordonator programe și proiecte - Raluca OLTEANU; secretar-șef - Daniela STĂTESCU

Str. Republicii, Nr. 111, Baicoi, Prahova. Tel: 0244260658. Fax: 0244260827.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework