Caz incredibil la Ploiesti - La 13 ani si-a acuzat tatal de viol, pentru ca n-o lasa sa faca sex

Caz incredibil la Ploiesti - La 13 ani si-a acuzat tatal de viol, pentru ca n-o lasa sa faca sex

EXCLUSIVITATE MYPLOIESTI.RO

O fetita de 13 ani din Ploiesti a dat mari batai de cap politiei, in luna februarie a acestui an, dupa ce a reclamat politiei ca tatal sau are un comportament sexual nepotrivit fata de ea.

Culmea, fata fusese adusa la un psiholog chiar de catre tatal ei, ingrijorat ca fiica sa are un comportament ciudat, de parca ar ascunde ceva grav. La sedintele de terapie, fata a dezvaluit ca tatal sau are fata de ea un comportament sexual nepotrivit. Normal, psihologul a anuntat politia, care a demarat cercetari. In prima faza, fata si-a sustinut acuzatiile initiale, acestea parand a fi sustinute si de descoperirea unei deflorari, cu mai mult timp in urma.

Adevarul s-a dovedit a fi altul: fata, (va reamintim, in varsta de doar 13 ani), avea relatii sexuale cu un tanar de 29 de ani, care locuia pe aceeasi scara de bloc cu ea. Ea a recunoscut ca si-a reclamat tatal, tocmai pentru ca acesta incerca sa-i controleze programul, iesirile si anturajul. Dornica de libertate, s-a gandit ca aceasta este calea cea mai simpla...

Acum, cercetarile continua asupra tanarului, acuzat de relatii sexuale cu o minora. Desi a negat ca ar fi facut sex cu minora, tanarul a cazut testul poligraf si este cercetat penal. Asta pentru ca, in noul cod penal, actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelaşi sex, care nu a împlinit vârsta de 15 ani, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi. 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework