Ingredientele unei nunți perfecte la Târgul de Nunți de la Ploiești Shopping City Ploiești,

Ingredientele unei nunți perfecte la Târgul de Nunți de la Ploiești Shopping City Ploiești,

Cea de-a treia ediție a Târgului de Nunți are loc la Ploiești Shopping City în perioada 21 – 23 martie și reunește cele mai importante agenții full-service organizatoare de nunți, dar și profesioniști audio-video și reprezentanți ai sălilor de evenimente.

Timp de trei zile, expozanții vor întâmpina vizitatorii centrului comercial cu pachete promoționale pentru organizarea nunții perfecte, plecând de la buchetul miresei și până la cartea de oaspeți. Cei ce vin în weekend la cea de-a treia ediție a Târgului de Nunți vor găsi o gamă variată de oferte complete pentru organizarea petrecerii ideale, putând alege de la felul în care arată buchetul miresei și aranjamentele florale până la tipul mărturiilor și al materialul în care sunt îmbrăcate scaunele. În plus, vizitatoarele Ploiești Shopping City vor putea admira și modele de rochii de mireasă create după cele mai noi trenduri în modă. Nu vor lipsi din oferta expozanților nici dulciurile foarte apreciate printre invitați, precum fântâna de ciocolata sau candy bar-urile. Cuplurile care își doresc să se căsătorească vor găsi la Târgul de Nunți de la Ploiești Shopping City și oferte de servicii audio-video, precum cele de realizare a filmului nunții sau cele de sonorizare. Lista ingredientelor unei nunți perfecte este completată de prezența fotografilor profesioniști.

Târgul de Nunți poate fi vizitat zilnic începând de vineri, 21 martie şi până duminică, 23 martie, în cadrul Ploiești Shopping City, în zona scărilor rulante, între orele 10:00 – 22:00.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework