VIOLATA la lectia de echitatie - Vezi ce-a patit o adolescenta din Ploiesti

VIOLATA la lectia de echitatie - Vezi ce-a patit o adolescenta din Ploiesti

O fata de 16 ani din Ploiesti a trecut aseara printr-o experienta groaznica. Aflata impreuna cu o prietena la lectii de echitatie, la Hipodromul Ploiesti, fata a fost de acord ca prietena ei sa faca prima lectia, pentru a prinde ultima cursa spre casa. Ramasa singura cu instructorul de echitatie, fata a fost violata de acesta. Cand a scapat, a fugit acasa si in jurul orei 22.00, a sunat la 112 pentru a reclama violul.

Violatorul nu este angajat al Hipodromului, sau al CSM Ploiesti, institutia care administreaza hipodromul. El este cunoscut ca ingrijitor la grajdurile detinute de omul de afaceri Marian Manea, cunoscut pentru firma Rool Ploiesti. Violatorul-ingrijitor nu este autorizat nici ca instructor de echitatie. Pe nume Marian Ifrim, el muncea fara forme legale la grajduri, asta desi "angajatorul" sau este un potent om de afaceri.

Violatorul a fost retinut azi de politisti. In acest moment, la Hipodrom se desfasoara si o ancheta a ITM Prahova, care verifica care este regimul juridic al colaborarilor proprietarilor de grajduri cu ingrijitorii cailor. Cu siguranta, Marian Ifrim nu este singurul angajat fara forme legale. La Hipodrom isi fac veacul familii intregi de tigani, condusi de persoane bine-cunoscute in oras. Vom reveni cu detalii.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework