Amenintare fara precedent pentru ploiesteni. Se va intampla in luna MAI

Amenintare fara precedent pentru ploiesteni. Se va intampla in luna MAI

Ceva fara precedent se va intampla in luna mai, in orasul Ploiesti. Va fi prima oara cand se intampla asta, si va fi foarte interesant de vazut cum vor reactiona ploiestenii.

Tonul l-au dat filialele PRM si PPDD, care au anuntat ca, neavand buget pentru alegerile europene, nu vor da ploiestenilor nici un fel de cadou electoral. Roberta Anastase, sefa PDL Prahova, a anuntat si ea ca partidul nu va acorda favoruri materiale in campania pentru euroalegeri. Acelasi mesaj a fost lansat, in ultimile doua saptamani, si de liderii din Ploiesti ai USD si PNL, respectiv Iulian Badescu si Nicolae Alexandri. Astazi, acelasi lucru a venit si din partea senatorului PMP Andrei Volosevici: nu dam spaga electorala. 

Va fi pentru prima oara, practic, dupa 1990 incoace, cand ploiestenii vor trebui sa voteze doar in baza preferintelor politice sau a ofertelor electorale. Este un fenomen social cu totul si cu totul nou, imposibil de cuantificat in scoruri electorale.

Sigur, exista sansa foarte mare ca toti cei citati mai sus sa minta, iar reprezentantii tuturor partidelor cu candidati la euroalegerile din 25 mai sa va apara la usa sau la poarta, cu bani, mancare, electronice, telefoane, agende, pixuri, cani, pahare. Fotografiati-i si filmati-i, apoi trimiteti-ne materialele la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework