Victor Ponta are ochelari Maybach. Pe bune?!

Victor Ponta are ochelari Maybach. Pe bune?!

Premierul Victor Ponta a venit vineri la Ploiesti cu un Maybach. Nu cu masina, ci cu ochelarii. Da, premierul Victor Ponta poarta ochelari de vedere produsi de aceeaşi companie germană care face si limuzinele afisate de Gigi Becali sau Viorel Catarama. Potrivit site-ului oficial Maybach, ochelarii sunt produşi în colaborare cu compania IVKO. Cel mai ieftin model costa 1.200 de euro, iar cel mai scump 15.000 de euro. Ochelarii premierului seama cu modelul Hedonist 2, cu rama de titan, disponibili pe maybach-luxury.com in doua culori. 

Codul bunelor maniere nu spune nimic despre provenienta bunurilor pe care le porti sau le afisezi. Asta inseamna, implicit, ca e de bun gust sa nu porti accesorii cu logo-uri la vedere, ca si cum ai vrea sa-ti demonstrezi nivelul de trai.

Purtand ochelarii Maybach, premierul Victor Ponta face o tripla greseala:

1. pare bogat, lucru care da intotdeauna prost la politicieni. In plus, daca valoarea ochelarilor depaseste 3.000 de euro, si acestia nu apar in declaratia de avere, Ponta este numai bun de un dosar penal. pentru fals in declaratii.

2. promoveaza un brand la fel ca un fotbalist sau o vedeta de film, desi singurul brand pe care ar trebui sa-l promoveze, de pe functia de prim-ministru, este Romania.

3. asa cum merge cu un Duster, prin tara, incercand sa demonstreze ca tine la masinile produse in Romania, premierul ar putea sa-si faca o pereche de ochelari cu rame romanesti, macar pentru aparitiile publice.

Poate parea un fleac, dar, cel mai probabil, nu multa lume stie ca premierul poarta ochelari de soare care costa cat un concediu la mare. Asa ca da mai departe acest text.

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework