Te doare? Du-te la cei mai buni! Doi medici celebri din Bucuresti lucreaza in Ploiesti

Te doare? Du-te la cei mai buni! Doi medici celebri din Bucuresti lucreaza in Ploiesti

Sa stii un doctor bun este o informatie importanta in Romania, in general, si in Ploiesti, in particular. Orasul care a dat natiunii cele mai odioase povesti medicale posibile si devenit celebru pentru ce se intampla in SPITALUL MORTII, porecla data spitalului judetean, ofera, insa, si posibilitatea de a fi consultat si tratat de cei mai buni medici. Asta pentru ca, in mai multe clinici medicale private, profeseaza medici foarte buni, din Bucuresti.

Azi, va oferim doar doua exemple.

Daca vi se pare cunoscuta figura medicului Dorin Risnoveanu, nu va mirati. Este stomatologul care apare in reclama Sensodyne. Internetul este plin de mesaje favorabile la adresa acestui medic. In Ploiesti, Dorin Risnoveanu profeseaza la Officedent. Detalii pe www.officedent.ro.

Doctorul Stefan Tiron este un medic la care apeleaza toata lumea buna a Capitalei. Specialist in posturologie si ozonoterapie, Stefan Tiron vine saptamanal la Ploiesti, pentru a oferi consultatii de specialitate la Arceda Clinic. Detalii pe www.arceda.ro 

Stii un medic bun, care profeseaza in Ploiesti? Scrie-ne pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework