SOC la PNL Prahova: se schimba yala si se face alta conducere, fara parlamentarii liberali

SOC la PNL Prahova: se schimba yala si se face alta conducere, fara parlamentarii liberali

Asa cum anticipam, in PNL Prahova a inceput razboiul. La aceasta ora, la sediul PNL Prahova are loc o sedinta de Birou Politic Judetean la care nu participa nici un parlamentar PNL de Prahova, si nici viceprimarul Ploiestiului, adica cei mai importanti dintre liderii PNL Prahova. Asta pentru ca n-au fost lasati sa intre in sediu. Tot in aceasta seara, yala de la usa sediului PNL Prahova a fost schimbata. 

Razboaie ca acesta au loc in fiecare judet, in fiecare filiala PNL. Asta pentru ca oamenii lui Crin Antonescu, din categoria carora face parte si seful PNL Prahova, Mircea Rosca, nu vor sa accepte schimbarea. Rosca are de infruntat la Prahova o alianta solida, formata din toti parlamentarii PNL, un numar de primari din Prahova, viceprimarul Ploiestiului dar si fosti oficiali de stat de pe posturi nationale, cum este Bogdan Nica, fost sef al ANPC. 

Sansele ca Mircea Rosca sa supravietuiasca scorului euroalegerilor sunt minime. Culmea ironiei: cand Mircea Rosca incerca preluarea filialei PNL Prahova cu sprijinul lui Crin Antonescu, fostul sef, Adrian Semcu, facea acelasi lucru: organiza sedinte nestatutare si schimba yala sediului. 

Vom reveni.

Citeste AICI cine ar putea conduce PNL Prahova

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework