Afla INCREDIBILELE BENEFICII ale unei cure de caise, botezata pe drept cel mai dulce medicament natural

Afla INCREDIBILELE BENEFICII ale unei cure de caise, botezata pe drept cel mai dulce medicament natural

Continutul ridicat de beta-caroten si licopen face din caisa unul dintre cele mai valoroase fructe ale verii. Ambele componente favorizeaza oxidarea colesterolului LDL, fapt care ajuta la prevenirea afectiunilor cardiovasculare. Totodata, caisele contin nutrienti precum vitamina A care ajuta la imbunatatirea vederii, dar impiedica si radicalii liberi sa afecteze celulele si tesuturile.

Femeile care au un continut ridicat de vitamina A prezinta un risc cu 40% mai scazut de a dezvolta cataracta. De asemenea, caisele sunt o sursa extraordinara de fibre, care previn constipatia.

Cura cu caise - prin consumul a trei sau mai multe fructe in fiecare zi, timp de doua saptamani, in fiecare sezon cald, iti scazi cu 20% riscul de aparitie a afectiunilor oculare. Caisele protejeaza si impotriva cancerului de prostata. Prin fierul pe care il ofera, caisa este un fruct recomandat anemicilor. Ea ajuta totodata la cresterea cantitatii de hemoglobina pe care corpul nostru o produce. Fiind un vitalizant general caisa creste si regleaza apetitul. Tonifiant al sistemului nervos, caisa e recomandata de medici in cazuri de oboseala, stres, astenie, depresie. Caisele contin vitamina B17 numita "amigdalina", o vitamina cu un rol important in lupta anti-cancer. Ajuta la prevenirea acestei boli si distruge celulele canceroase. Samburii de caisa contin proteine si acizi grasi principali (acid oleic si linoleic), iar uleiul de samburi de caise are proprietati curative, fiind asemanator uleiului de migdale, si folosit mai ales in cosmetica.

IMPORTANT - Caisa este singurul fruct autohton care contine cantitati mari de licopen. Alte fructe bogate in licopen: grepfruitul, papaya si guava. 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework