Imprimă această pagină

Autoritatile au descins in control la Azuga Waters, dupa alerta nationala data de OPC

Autoritatile au descins in control la Azuga Waters, dupa alerta nationala data de OPC

Directia de Sanatate Publica Prahova a descins la sediul Azuga Waters, dupa ce, saptamana trecuta, OPC a descoperit ca firma avea la vanzare apa imbuteliata cu bacterii coliforme, produsul fiind retras definitiv de la comercializare. De asemenea au fost depistate la comercializare produsele apa de izvor, sub denumiri diferite provenind de la aceleasi surse, ape minerale care erau exploatate din surse neautorizate dar si stocuri de apa depozitate in spatiul exterior deschis, sub actiunea directa a razelor solare. 

DETALII AICI

OPC nu a comunicat si marcile de apa supuse verificarii, iar site-ul www.azugawaters.ro nu da detalii despre acestea. In 2012, la Azuga Waters se produceau insa mai multe marci de apa de supermarket ca Saguaro (facuta pentru Lidl), Clever (facuta pentru Billa), Aro (facuta pentru Metro), Profi (facuta pentru Profi), San Terra (facuta pentru Kaufland) dar si branduri proprii, ca Perla Covasnei, Covasna Taramul Apelor si Azuga Apa de Izvor.

"DSP a fost ieri in control la Azuga Waters, dar nu va pot spune, deocamdata, rezultatul controlului", sustine Anca Dobrescu, sefa DSP Prahova. Asteptam un al doilea set de analize, de verificare, care va fi gata vineri, a mai spus Anca Dobrescu.

  Am scris companiei Azuga Waters, cerand un punct de vedere referitor la informatiile de mai sus. Asteptam.

Ce rau fac BACTERIILE COLIFORME