In 2012, le-am facut dosar penal celor de la Azuga Waters - amintirile unui sef de POLITIE ECONOMICA

In 2012, le-am facut dosar penal celor de la Azuga Waters - amintirile unui sef de POLITIE ECONOMICA

Controlul OPC Prahova, desfasurat saptamana trecuta la Azuga Waters (DETALII DESPRE PROBLEMELE CU APA AICI), care a dus ulterior la un control facut, la aceeasi firma, de Directia de Sanatate Publica Prahova (DETALII DESPRE CONTROL AICI) nu sunt primele actiuni de acest fel. 

In 2012, un control similar a dus la descoperiri similare la Azuga Waters. "Este o speta complicata. Vorbim de trei firme, fiecare cu puncte de lucru si la Azuga, si la Sf. Gheorghe. Am gasit, la control, unele marci de apa care trebuiau sa se produca in cealalta fabrica, si n-am gasit mai deloc documente. O sa fie o speta grea, iar ancheta va dura. Nu va pot declara foarte multe, in acest moment", declara atunci, pentru presa locala, Gheorghe Parepa, seful Politiei Economice Prahova.

L-am si azi, dupa ce am primit informatiile de la DSP Prahova. "Imi aduc aminte de speta. Le-am facut dosar penal. Daca nu ma insel, e la Parchetul de pe langa Judecatoria Sinaia", isi aminteste Gheorghe Parepa. 

Dat fiind ca OPC Prahova nu a comunicat si marcile de apa gasite cu nereguli, iar site-ul www.azugawaters.ro nu da detalii despre acestea, va reamintim  marcile de apa produse la Azuga Waters:

- apa de supermarket Saguaro (facuta pentru Lidl)

- Clever (facuta pentru Billa)

- Aro (facuta pentru Metro)

- Profi (facuta pentru Profi)

- San Terra (facuta pentru Kaufland)

- Perla Covasnei

- Covasna Taramul Apelor

- Azuga Apa de Izvor

 Am scris companiei Azuga Waters, cerand un punct de vedere referitor la informatiile de mai sus. Asteptam.

Ce rau fac BACTERIILE COLIFORME

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework