Campionatul de cumparaturi, cu reduceri MARI, la Ploiești Shopping City

Campionatul de cumparaturi, cu reduceri MARI, la Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City organizează în perioada 4-6 iulie Super Sale Weekend, eveniment ce marchează începutul sezonului reducerilor de vară. Vizitatorii celui mai important centru comercial din județul Prahova vor avea parte de 3 zile de reduceri, promoții, discounturi și oferte speciale la produsele magazinelor participante.

În plus, Ploiești Shopping City organizează și Campionatul de Fashion&Stil, dedicat tuturor pasionatelor de cumpărături. Astfel, participantele sunt invitate să ia parte la o competiție inedită care aduce cu sine distractie, premii surpriză, vouchere de cumpărături și marele premiu: o ţinută în valoare de 1.000 lei. Toţi cei care vin de Super Sale Weekend în Ploiești Shopping City vor beneficia de oferte speciale și de reduceri extra, valabile doar în perioada 4-6 iulie exclusiv în Ploieşti Shopping City.

Printre magazinele cu oferte speciale se numără: Benvenuti, Otter, Gatta, Bam Boo, Musse, Poema, Vodafone, Optica Express, Max, Steilmann, Zoomania, Gymboland, Various Brands, Mizar, Carrefour, Noriel şi Coccodrillo. Mai mult, cei mai norocoşi vizitatori ce fac cumpărături în această perioadă vor fi răsfățati cu premii surpriză oferite de partenerii concursului, vor putea asista la demonstraţii ale sălilor de fitness şi ale cluburilor sportive, iar doamnele se vor bucura de sesiuni gratuite de make up la standurile Sensiblu, Douglas, Yves Rocher şi Marionnaud.

Pentru a putea participa la Campionatul de Fashion&Stil, concurentele trebuie să se înscrie în concurs până vineri, 4 iulie, completând formularul de pe site-ul Ploiești Shopping City: http://ploiestishoppingcity.ro/formular/.

În cursa pentru premiile competiției, vor avea loc 4 probe: alergare pe tocuri, alcătuirea de look-uri vestimentare din 5 piese pe diverse teme, defilarea pe catwalk unde participantele ne vor arăta ce înseamnă atitudinea şi, proba finală, în cadrul căreia pasionatele de cumpărături vor demonstra câte detalii cunosc despre Ploiești Shopping City.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework