Manipulari jenante la Ploiesti - Cum inventeaza liberalii probleme care nu exista ca sa vina cu solutii care exista deja

Manipulari jenante la Ploiesti - Cum inventeaza liberalii probleme care nu exista ca sa vina cu solutii care exista deja

"Avand in vedere iresponsabilitatea domnului primar, Badescu Iulian, si a grupului de consilieri care au ales sa paraseasca sedinta Consiliului Local de astazi, 25 august 2014, grupul consilierilor ACL constata ca aceasta atitudine este de natura sa afecteze drepturile salariale ale profesorilor, prin nedezbaterea bugetului municipiului pana la finalul acestei luni. Dat fiind cele prezentate, ACL cere convocarea unei Sedinte Extraordinare pentru dezbaterea si aprobarea acestor sume pentru cadrele didactice din municipiul Ploiesti.", anunta, printr-un comunicat de presa, ACL Ploiesti.

In fapt, tot textul de mai sus este doar o manipulare ieftina. Primarul Badescu convocase deja, de azi dimineata, o sedinta extraordinara, pentru maine (marti, 26 august 2014, la ora 12.00 in sala de sedinte din cadrul Palatului Administrativ, etaj III, camera 322). "Convocarea in regim de urgenta a Consiliului Local a fost impusa de 11 proiecte de HCL urgente si care nu suporta amanare. Printre acestea, cel mai important este proiectul prin care se doreste modernizarea terenului de sport de la Colegiul National Mihai Viteazul din Ploiesti, proiect care face parte din cele 12 terenuri de sport finantate din Fonduri Europene. Fiind un proiect de patrimoniu este nevoie de 2/3 din voturile consilierilor pentru a putea fi aprobat. Extrem de important este si proiectul prin care se aproba bugetul de venituri si cheltuieli al Spitalului de Boli Infectioase. Prin acest proiect sunt alocati banii pentru bolnavii infectati cu virusul HIV. Fac un apel la reprezentatii PNL si PDL sa trateze cu responsabilitate problemele Ploiestiului", spune Badescu.

De ce au facut liberalii si pedelistii acest gest? Simplu: se apropie alegerile prezidentiale, si n-au nimic de spus electoratului. Ce nu spun consilierii locali este ca azi au blocat conectarea Teatrului Toma Caragiu la reteaua Dalkia, in regim de parteneriat, prin care Dalkia suporta o parte din investitie, desi nu e obligata cu nimic. Ce-au cu Teatrul? Tot nimic. Trebuie doar sa mimeze opozitia, ca sa dea senzatia electoratului ca sunt implicati in problemele orasului.

 

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework