Interlopul Ciucurica din Ploiesti, acuzat de rapire in Bucuresti

interlopi ciucurica tigani ploiesti interlopi ciucurica tigani ploiesti

Doua clanuri tiganesti din Romania sunt acuzate ca au organizat o rapire, ieri, in Bucuresti. Conform Romania TV, clanul Ciucurica, din Ploiesti, si clanul Aman, din Chitila, au rapit o minora de 15 ani, de etnie roma, si cer o rascumparare de 20.000 de euro. La Romania TV a intrat in direct bunica fetei rapite, care a spus ca in timpul rapirii, Ciucurica si Davis, ambii din Ploiesti, au fost prinsi si predati Sectiei 5 Politie Bucuresti, care i-a pus insa in libertate, imediat. "E unu' din Chitila, Aman, care i-a furat masina lui Becali, si clanul Ciucurica, cu toti copiii lui, din Ploiesti. Ne-a cerut 20.000 de euro ca sa nu-i faca rau fetei. L-am prins pe Ciucurica, am depus plangere, dar politia i-a dat drumul? De ce i-a dat drumul? Acum politia cica a trimis oameni la Ploiesti, pe la neamurile lui Ciucurica", a povestit bunica pentru Romania TV. Ferdinand Stanescu, bulibasa tiganesc, sustine ca daca a existat o intelegere care presupune o logodna, rapirea este justificata, conform normelor tiganesti. "Daca nu, rapirea e supusa legii penale".

In septembrie 2012, tot Romania TV anunta ca Petrisor Curca, zis Davis a lu' Ciucurica, dat în urmărie internaţională, a fost arestat si incarcerat pentru sechestrare de persoane si şantaj. Atunci, rudele sale au luat cu asalt Inspectoratul de Poliţie din Prahova, puse pe scandal. Mai mulţi mascaţi şi poliţişti au intervenit pentru ca situaţia să nu degenereze. In 2012, Davis era dat în urmărire internaţională de patru ani, după ce a sechestrat, împreună cu fratele său Leonard, o persoană din Satu Mare. după ce cumpăraseră o maşină de la el. Cei doi au fugit şi au fost condamnaţi în lipsă la câte şase ani de închisoare. Ulterior, Davis a fost prins în Bucureşti de poliţiştii de la Rutieră, după o depăşire neregulamentara si o urmarire pe cinste. incarcerat in 2006, in luna mai 2008, Davis a fost pus în libertate pe o perioadă de trei luni, beneficiind de întreruperea pedepsei. Măsura a fost dispusă de Judecătoria Târgu-Jiu, pe motiv medical. După cele trei luni Davis nu s-a mai întors la penitenciar aşa că a fost dat, din nou, în urmărire, prins, in 2012 si reîncarcerat în penitenciarul Mărgineni, pentru continuarea executării restului de pedeapsă de cinci ani. Cum de era iar in libertate in 2014?

In 2009, un alt eveniment a facut celebru clanul Ciucurica. Serghei Gribenco, unul dintre cei care au ucis o farmacista intr-un jaf armat la Brasov, a fost prins in casa vrajitoarei Norvegia din Ploiesti, aceasta facand parte din clanul Ciucurica, cunoscut in lumea interlopilor. 60 de politisti si alte cateva zeci de ofiteri de informatii au descins simultan in casa din Ploiesti, unde era Gribenco.  Serghei Gribenco este specialist in crima organizata, are un mod de operare profesionist si are pregatire contrainformativa, fiind considerat de Interpol un infractor de talie internationala. 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework