Imprimă această pagină

Cel mai de pret SECRET al Robertei Anastase. Au fost ultimile sarbatori ASA

Robert Anastase gravida Robert Anastase gravida

Daca pentru alti politicieni viata privata este un prilej de a atrage atentia, fosta presedinta a Camerei Deputatilor, ploiesteanca Roberta Anastase, este extrem de discreta. Pana in 2013, cand s+a casatorit cu omul de afaceri Victor Farca, in presa nu aparuse nici macar o fotografie cu acesta. Iar de la nunta din 2013 pana azi, nu s-a mai auzit nimic de cei doi. Chiar si Roberta a stat deoparte de spatiul public. Cateva aparitii, la mitingurile electorale ale lui Klaus Iohannis si cam atat.... Iar cei care se intrebau ce e cu schimbarea de silueta a fostei Miss Romania au acum si o explicatie pentru kilogramele in plus: Roberta Anastase este insarcinata. In cinci luni, conform unor surse apropiate familiei Farca-Anastase.

Roberta Anastase va deveni mama chiar in apropierea datei la care va implini 39 de ani: 27 martie 1976. Myploiesti.ro ii ureaza Robertei o sarcina fara probleme si o nastere usoara.

Foto: 2012, campania electorala. Insotita de alti membri PDL, Roberta Anastase participa la o actiune de curatare a unor parcuri din Colegiul Vest Ploiesti. Fetita apartine unor locatari, fani Roberta.