Stiai ca in Afi Palace Ploiesti functioneaza Geta Voinea Factory?

Geta Voinea Factory Geta Voinea Factory

In caz ca nu stiati, in Afi Palace Ploiesti functioneaza de ceva timp cel mai nou salon Geta Voinea Factory din Romania. Geta Voinea este unul dintre cele mai cunoscute saloane de înfrumusețare din România. Succesul înregistrat în hairstyling timp de peste 30 de ani i-a asigurat Getei Voinea un nume de rezonanță în domeniu. Din 2008, Geta Voinea operează exclusiv sub brandul GV Hair International, cunoscut publicului larg sub numele de Geta Voinea Hair and Beauty Salon. 

Geta Voinea Factory este un concept fresh, ce vine cu o nouă abordare. Pentru acest concept s-a dezvoltat un sistem special și foarte atractiv de stabilire a prețurilor la serviciile de Hair, Nails și Beauty, oferite clienților. Acesta le permite achiziționarea de pachete (Basic și Full) la care se pot adăuga servicii individuale sau adiționale, iar prin cardul de membru Geta Voinea vor avea beneficii substanțiale la prețurile deja atractive.

Pentru a urmări noutățile puteti accesa pagina de web: www.getavoinea.ro sau pagina de facebook: www.facebook.com/GetaVoineaFactoryPloiesti 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework