cum poti SA AJUTI refugiatii din Siria - SHARE

#ubergiving romania #ubergiving romania

Criza refugiaților din ultimele zile a mișcat oameni de pretutindeni și acum Romania are prima initiativa de intrajutorare reala a acestor oameni. Demersul este parte a unei inițiative la nivelul UE care se va desfășura în peste 20 de țări din Europa si se numeste #UberGIVING, reprezentand un parteneriat intre Uber Romania si JRS România.

Cand?

Miercuri, 9 septembrie, în intervalul orar 16:00-21:00, Uber va strânge gratuit orice donații oferite de către public, în numele JRS România, care oferă materiale și sprijin pentru refugiați.

Cum?

Deschide aplicația Uber oricând în perioada acestei inițiative și apasă pe butonul GIVING. Comandă o mașină care îți va ridica donațiile – absolut gratuit – în câteva minute. Donațiile vor fi livrate unui centru local JRS România, și apoi celor care au cea mai mare nevoie de ele. Donatorii sunt rugati sa puna donațiile într-o singură cutie sau pungă.

Ce?

Se accept articole cerute în acest moment de JRS România, incluzând: corturi, îmbrăcăminte, pături, alimente neperisabile, articole de îmbrăcăminte rezistente la apă, pantofi și articole pentru igiena personală. Pe lângă aceste articole, se pot dona haine și obiecte pentru copii sub 1 an, care au nevoi speciale și necesită scutece sau lapte praf. Se mai accepta, în plus, apă îmbuteliată și alimente deshidratate sau greu perisabile, ce pot fi păstrate multă vreme.

Nu uita sa dai un SHARE acestui articol, pentru a mari numarul donatiilor.

#ubergiving

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework