Bloggeriţele Alina Tanasă şi Diana Enciu de la Fabulous Muses sunt noua imagine Ploieşti Shopping City

Bloggeriţele Alina Tanasă şi Diana Enciu de la Fabulous Muses sunt noua imagine Ploieşti Shopping City

Ploieşti Shopping City marchează o premieră şi lansează campania dedicată noilor colecţii, de toamnă - iarnă, ce le are ca imagine pe nimeni altele decât cele mai cunoscute bloggeriţe de modă din România: Alina Tanasă şi Diana Enciu de la www.fabulousmuses.net. 

Urmărite de sute de mii de fani din întreaga lume, cele două bloggeriţe au acceptat provocarea de a fi imaginea celui mai important centru comercial din judeţul Prahova. Colaborarea vine după ce în primăvara acestui an au mai realizat un proiect în parteneriat cu Ploieşti Shopping City şi au fost prezente la Fashion & Beauty Corner. Alina şi Diana au cunoscut celebritatea după ce stilul lor vestimentar a fost apreciat de cei mai mari fotografi de street style şi de cele mai importante publicaţii de modă din lume, de la Vogue la Elle, Harper’s Bazaar şi nu numai, fiind o prezenţă constantă la prezentările de la săptămâna modei de la Paris, Londra, New York sau Milano. 

„Ne-am bucurat foarte tare când cei de la Ploieşti Shopping City ne-au propus să fim imaginea campaniei de toamnă - iarnă. Am descoperit în mall multe branduri dragi nouă şi item-uri ce nu ar trebui să lipsească din garderoba nimănui în acest sezon.”, a declarat Alina Tanasă.  „Avem foarte mulţi followeri în Prahova şi suntem încântate că în acest mod putem să fim mai aproape de ei.”, a adăugat Diana Enciu. 

Bloggeriţele ilustrează în noua campanie de imagine Ploieşti Shopping City stilurile glam chic şi street chic şi îi invită pe pasionaţii de modă să îşi înnoiască garderoba cu piesele must - have ale noilor colecţii din cele peste 100 de branduri prezente în mall, printre care se numără şi Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Claire’s, Intersport, Kotton şi Collin’s. 

“Ne-am dorit să trecem la următorul nivel cu noua campanie Ploieşti Shopping City, iar alegerea Alinei şi Dianei ca imagine a mall-ului a fost cea mai bună decizie. Sunt un etalon de stil pentru clienţii nostri, care cu siguranţă vor fi inspiraţi de sfaturile lor şi de naturaleţea cu care combină piesele vestimentare.” a declarat Marina Trifina, Marketing Manager Ploieşti Shopping City.

Surprizele nu se încheie aici. Alina şi Diana urmează să lanseze un nou proiect realizat în Ploieşti Shopping City în care vor împărtăşi cu fanii lor sfaturi de stil pentru sezonul de toamnă - iarnă. 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework