Diferenta dintre Maternitatea Ploiesti si un spital din Germania

Diferenta dintre Maternitatea Ploiesti si un spital din Germania

Sunt acum in germania si nu ai idee cum m-am simtit, ca roman, intr-un spital de aici. Cum ma uitam la coaforul de la parter unde aranjau o doamna in scaun cu rotile, after operatie. Cum se joaca un asistent cu un copil bolnav, doar ca sa se simta mai bine. Cum arata  spitalul, ca un complex de locuinte, cu pajiste si balcoane, si e spital pt pulime, facut ca majoritatea de diaconii. Ce face biserica in romania? Suje bani.

Nu stiu de ce naiba scriu aici, doar ca sa nu crap de nervi. Mi-a fost rusine ca vin de unde vin, pt ca de unde vin eu nu mai exista umanitate. Si asta nu are nicio scuza. Doctorii aia care pleaca afara, si asistentele, isi redobandesc si umanitatea cand primesc 3000 de euro? Nu stiu 1(un)om in tara asta, cu bani sau fara, sa nu fi patimit ceva. Si prima pe lista e lipsa de respect fata de tine ca pacient. cetatean. Din pacate, nu te poti transforma intr-o musca, in maternitate, sa vezi ce si cum sunt femei cumsecade, cu 3, 4 copii acasa, dupa un avort, platit de 3 ori, cu cu contributia si cu taxa la ghiseu la spital plus spaga, aruncate dupa interventie intr-un salon macabru, fara cearceafuri pe saltele, fara nimic, ca niste sacotei in gara, uneori si doua in pat. 

Te supara ceva? Scrie-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.!

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework