ALEGERI PLOIESTI - Andrei Volosevici nu se teme nici de Daniel Savu, nici de Catalina Bozianu

ALEGERI PLOIESTI - Andrei Volosevici nu se teme nici de Daniel Savu, nici de Catalina Bozianu

Andrei Volosevici, candidatul PNL la Primaria Ploiesti si favoritul cursei electorale n-a dorit sa comenteze candidaturile anuntate de PSD si PMP, respectiv ale lui Daniel Savu si Catalina Bozianu. "Astept sa discutam concret, pe proiecte", a spus Volosevici intr-o conferinta de presa.

Pe Facebook, Andrei Volosevici a detaliat. “Partidul aflat la putere in Ploiesti si-a desemnat candidatul pentru primarie in persoana domnului senator Daniel Savu Si care credeti ca a fost primul lucru pe care l-a facut in aceasta calitate? Daca vreun ploiestean isi imagineaza ca s-a interesat de bugetul orasului nostru, raportat la faptul ca putem intra in insolventa sau chiar faliment, de pierderea a aproximativ 15 milioane de euro din bani europeni, sau de modul in care se deruleaza lucrarile pe fonduri europene, se inseala amarnic! Singura grija a domniei sale este Andrei Volosevici si cum poate sa ma tarasca intr-un razboi mediatic de lunga durata. Cum? Facandu-mi plangeri penale. Pe ce? Pe orice are legatura cu mandatul pe care l-am avut ca primar al Ploiestiului in perioada 2008-2012. De ce? 1. Pentru ca domnia sa cauta tot felul de subterfugii, in afara celor care au legatura cu responsabilitatea administrativa, desigur, pentru ca PSD-ul sa ramana la putere la Ploiesti, continuand mandatul “glorios” 2012-2016. Va amintesc ca in luna aprilie a anului 2015 domnul Savu, in calitate de presedinte al PSD Prahova, considera ca Spitalul de Pediatrie trebuie in continuare relocat in cladirea OMV, desi cinci luni mai tarziu tot PSD sustinea schimbarea obiectivului acestei cladiri, asumandu-si faptul ca totul a fost doar o minciuna electorala. 2. Pentru ca stie ca pe procedurile specifice organelor de ancheta, orice persoana careia I se face o plangere poate fi chemata pentru a da lamuriri si prin aceasta modalitate domnul Savu poate incepe sa faca ce stie dansul mai bine: CIRC LA TELEVIZOR! Exemplificand, daca un cetatean ii face plangere penala unui vecin astazi, acesta devine imediat dupa depunerea hartiei cercetat si astfel, maine sau poimaine poate fi chemat sa dea declaratii cu privire la plangerea care i s-a facut. Este o procedura corecta care face parte din sistemul judiciar romanesc, dar de care , din pacate, se folosesc in mod absolut ridicol, unii oameni politici, pentru a-si masca astfel propria neputinta 3. Pentru ca altceva nu stie in afara de a da cu HUO! Cui? Mie, colegilor de partid, ai mei si ai domniei sale, si in final ploiestenilor pentru ca ii priveaza pe acestia de o competitie bazata pe idei si proiecte fezabile! Acesta este, stimati ploiesteni, strategia candidatului PSD la primaria Ploiesti pentru campania electorala in urma careia vor fi desemnati cei care vor conduce Ploiestiul in urmatorii patru ani!”, a postat Andrei Volosevici pe pagina sa de facebook.

Daniel Savu a mai fost invins o data de Volosevici, in 2008, iar Catalina Bozianu i-a fost subordonat lui Andrei Volosevici, in mandatul de primar al acestuia din perioada 2008-2012.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework