Curs de body-language la Ploiesti. Cum sa-ti dai seama daca cineva te minte

Curs de body-language la Ploiesti. Cum sa-ti dai seama daca cineva te minte

Sambata 6 februarie si duminica 7 februarie, la Ploiesti se tine un curs extrem de interesant. Ovidiu Badea, trainer NLP, sustine un curs de body-language.

"Body language este peste tot. Bunul mers a tot ceea ce faci depinde de asta. Vrei să îi „citeşti” pe ceilalţi ca să le poţi răspunde, chiar înainte ca ei să spună un singur cuvânt? Vrei să poţi realiza „profilul” unei persoane pentru a-i putea prezice acţiunile? Vrei să ştii când persoana din faţa ta te minte? Vrei să ştii când un politician minte? Vrei să ştii cum să îi faci pe ceilalţi să te placă în câteva secunde, fără să spui niciun cuvânt? Vrei să ştii cum să îţi schimbi starea de spirit atunci când este nevoie sau chiar atitudinile şi sentimentele? Vrei să nu mai arăţi timiditate, fără a arăta agresivitate? Vrei să seduci mai uşor persoana pe care o placi? Sau vrei să ştii dacă te place cu adevărat? Sau vrei, pur şi simplu, să devii un maestru al flirtului şi al seducţiei? Vrei să vorbeşti în public astfel încât cei din sală să asculte cu adevărat? Vrei să vinzi mai mult? Dacă răspunsul la cel puţin una dintre întrebările de mai sus este „da”, te invit la workshop-ul pe care îl organizez", scrie trainerul pe site-ul www.ovidiubadea.ro

Ovidiu Badea este ploiestean, are un Doctorat în Filosofie, este NLP Practitioner atestat de ARONLP şi de IANLP şi Trainer Autorizat. Organizeaza şi conduce workshopuri de dezvoltare personală din anul 2013.

Detalii despre curs:

Cursul se tine sâmbătă, 6.02.2016, între orele 8:30-13:30 si duminică, 06.02.2016, între orele 8:30-13:30

Tarif: 150 lei/pers. Tariful acoperă costurile de organizare, materialele de curs pe care le vei primi şi activitatea trainerului. Cafeaua şi apa sunt din partea casei.

Sumar: • Ce este body-language • Mituri despre body-language • Ce oferă şi ce nu poate oferi cunoaşterea body-language • Cei mai importanţi autori din literatura domeniului • Citirea gesturilor de bază • Citirea gesturilor subtile • Cum să faci profilul unei persoane pornind de la gesturile sale • Cum să îţi schimbi gândirea şi sentimente cu ajutorul limbajului corpului • Metode de antrenament Vom explora semnificaţia a peste 100 de gesturi, de la cele mai simple la cele complexe. Cursul este structurat 20% teorie şi 80% practică. Pentru a te înscrie, scrie la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., lasă numele tău şi un număr de telefon şi vei fi contactat.

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework