Lovitura de imagine pe facebook. Nici un politician din Prahova n-a mai fost in situatia asta.

Iulian Dumitrescu PNL Prahova Iulian Dumitrescu PNL Prahova

Iulian Dumitrescu, candidatul PNL la șefia Consiliului Județean Prahova, a dat zilele acestea o lovitură de imagine grea contracandidaților săi. Dumitrescu a plecat în SUA la sfârșitul lunii ianuarie, într-o vizită la Departamentul de Stat al SUA, în calitate de vicepreședinte al PNL. Aflat încă în SUA, politicianul a postat pe facebook mai multe imagini.

"Mă bucur să constat că există mult interes faţă de România din partea politicienilor americani. La Washington ne-am întâlnit cu Roger Wicker, senator republican de New Jersey, şi cu Tom Cotton, senator republican de New Jersey".

De asemenea, Iulian Dumitrescu a postat o fotografie în care apare alături de unul dintre cei mai puternici oameni ai planetei. "Ne-am întâlnit la Washington cu Donald Rumsfeld, fost Ministru al Apărării SUA în administrația Președintelui Gerald Ford (1975 - 1977) și în administrația Președintelui George W.Bush (2001 - 2006). Este un fin cunoscător al situaţiei de securitate din cele mai fierbinţi zone ale lumii şi unul dintre cei mai importanţi promotori ai colaborării dintre România şi SUA în domeniul militar. În ultimul mandat de ministru al lui Donald Rumsfeld, România a devenit membru NATO. O personalitate cu forţă şi viziune, un prieten al României. - #WashingtonPNLDonaldRumsfeld", a mai scris candidatul PNL la șefia CJ Prahova.

Află mai multe despre Iulian Dumitrescu de aici.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework