Iubirea se sarbatoreste romaneste la Ploiesti Shopping City

Iubirea se sarbatoreste romaneste la Ploiesti Shopping City

Dragostea se celebreaza in „dulcele grai romanesc” pe 24 februarie, iar Ploiesti Shopping City invita cuplurile sa petreaca Dragobetele intr-un stil cu totul inedit. Toti indragostitii trec testul iubirii si lucreaza in echipa cu jumatatea lor pentru a parcurge cu succes traseul dragostei. La final, un cuplu se va bucura de cel mai inspirat cadou: un circuit al celor mai romantice locuri din Ploiesti si din imprejurimi.

 

De Dragobete, cel mai nobil sentiment merita sarbatorit asa cum se cuvine. Cu acest prilej, Ploiesti Shopping City lanseaza o provocare tuturor indragostitilor: ii invita in perioada 13-24 februarie sa parcurga traseul dragostei, o competitie care va aduce unui cuplu norocos premiul cel mare, un circuit al locurilor in care iubirea are parte de un rasfat pe cinste. Astfel, acestia se vor relaxa la Therme, cel mai mare centru de wellness si entertainment din Europa, situat in nordul Capitalei, vor urmari spectacolul stelelor si planetelor la Observatorul Astronomic si vor incheia seara cu o cina romantica. Circuitul va fi asigurat de partenerul evenimentului, Toyota, iar indragostitii vor beneficia de un sofer personal, pentru a se putea relaxa in voie si a se bucura de cea mai romantica zi din an la bordul unei Toyota C-HR.

 

 

Testul pregatit de cel mai important centru comercial din regiune va demonstra ca orice obstacol poate fi depasit cu succes atunci cand ai alaturi persoana iubita. Iar daca experienta este presarata si cu multe zambete si momente haioase, atunci reteta fericirii este descoperita. Participantii vor parcurge un traseu, pe parcursul caruia fiecare va fi pus la incercare si se va confrunta pe rand cu o serie de obstacole specifice sexului opus. Astfel, femeile vor trebui sa faca fata provocarilor cu care partenerii lor se confrunta in fiecare zi, in timp ce barbatii vor trebui sa caute solutii pentru problemele specifice iubitelor lor. Toate cuplurile participante vor fi apoi inscrise automat in tombola care, prin tragere la sorti, va premia pe 24 februarie un cuplu norocos cu un circuit al celor mai romantice locuri din Ploiesti si imprejurimi.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework