cum vinzi si FACI BANI pe ebay

cum vinzi si FACI BANI pe ebay

Daca vrei sa vinzi pe eBay, trebuie sa stii cateva lucruri importante. Da, poti vinde fara a avea grija unui magazin online propriu si fara investitii in platforma de ecommerce, dar e important sa te familiarizezi cu modul de utilizare al site-ului eBay.com. Se pot face multi bani ca vanzator pe eBay. Mii si mii de vanzari au loc in fiecare zi, rezultand un castig mare pentru vanzatori. Mai exista inca loc daca vrei sa te implici – indiferent ca vrei sa faci bani part time sau iti propui o noua afacere. Cum incepi? Citeste. 

Cum te inregistrezi ca vanzator pe ebay?

La inregistrare ti se vor cere pe langa informatiile uzuale si cele despre cartea de credit, cu scopul de a verifica autenticitatea datelor referitoare la identitatea ta. Cand iti deschizi contul de vanzator pe eBay trebuie sa alegi modalitatea de plata a taxelor si comisioanelor de administrare ale acestuia. Poti alege dintre urmatoarele metode de plata: PayPal, card de credit, plata directa din contul tau. Detalii - AICI.  

Cum esti platit pe ebay?

Poti alege dintre urmatoarele metode de plata: PayPal, card de credit, plata directa in contul tau. Formularul online aferent acestei operatiuni se numeste "Selecting your payment preferences". Detalii AICI. Pentru fiecare produs vandut e-bay-ul reţine 10% din suma cu care aţi pornit licitaţia. Produsele sunt scoase pentru o perioada( maxim 10 zile) la licitaţie şi singurul risc este să se termine totuşi cele 10 zile si sa nu aveti nici un fel de cumpărător. Veţi fi mereu informaţi de costurile care vă revin, înainte de a face o opţiune sau înainte de a se opera în contul dumneavoastră. Nu am avut până acum nici o experienţă negativă în această direcţie, poveste o romanca, AICI. E-bay-ul îşi reţine în mod normal banii şi dacă nu vindeţi, dar pentru primul insucces veţi fi scutiţi de plată.

Cat valoreaza ce vinzi tu pe ebay?

Cercetarea pietei e vitala, asa ca studiaza piata, afla cum sunt vandute produsele si care este pretul celor pe care ai de gand sa le vinzi. Inainte de a lista produsul pentru vanzare afla cam cat valoreaza acesta folosind instrumentul eBay - Welcome Sellers de AICI.

Cum listezi produse pe ebay?

Exista posibilitatea a 5 listari gratuite la fiecare 30 de zile pentru produsele listate pentru licitatie. Inainte de listare mai trebuie facute poze pentru produsul pe doresti sa-l vinzi pe eBay si sa scrii o descriere a produsului. Selecteaza apoi formularul "Sell your item" si completeaza-l. Mentioneaza care sunt tarile in care produsele tale pot fi expediate si care sunt costurile transportului pentru aceste destinatii. Calculeaza costurile estimative de transport cu calculatorul de expediere furnizat deBay, AICI.

Cum faci expedierea produsului vandut pe ebay?

Dupa ce produsul a fost vandut si ti-au intrat banii in cont trebuie sa ambaleazi cu atentie si corect obiectul respectiv si sa-l expediezi. Anunta apoi cumparatorul ca produsul este pe drum spre el. La finalul tranzactiei confirma clientului acest fapt ca sa obtii un rating bun de vanzator. Afla mai multe despre modul in care functioneaza feedbackul la sectiunea "How Feedback works, AICI. O solutie buna de livrare vine de pe forumul ecompedia: "nu este imposibil și nici așa greu. Acum vând mai puțin afară pentru ca am aici proiecte care necesită multă atenție și pe alea le neglijez. Poți să stai în România și să vinzi pe ebay și Amazon , dar cine a zis ca și stocul tău trebuie să stea aici? Există soluții de fulfillment , gen Amazon dar și mai ieftine trebuie doar căutate. Trimiți odată acolo stocul și după când ai comenzi trimiți datele de comandă. Lor le plătești o taxă pt ambalajul fizic dar si pt munca lor dacă nu ai cumva o subscripție mensuală. În general nu mai mult de 2 lire de ex în UK per colet ( pt manipulare și pregătire) aparte taxele poștale (alea le afli pe Royal Mail). Detalii AICI.

Cele mai bune sfaturi ca sa vinzi pe ebay?

Cea mai buna solutie pentru un roman este studierea particularitatilor ebay direct de la sursa, iar acest lucru se intampla destul de rar. O ocazia buna pe 2017, poate singura, o constituie ecomTeam, cea mai mare conferinta dedicata comertului online, si unde anul acesta vin si speakeri de la eBay. Detalii AICI

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework