Imprimă această pagină

Colectie de costume populare traditionale vechi, expusa la Ploiesti Shopping City

Colectie de costume populare traditionale vechi, expusa la Ploiesti Shopping City

 

In aceasta iarna, Ploiesti Shopping City se transforma intr-un univers al bucuriei si ii aduce mai aproape de magia sarbatorilor pe toti cei care ii pasesc pragul. Surprizele pregatite pentru ei se tin lant si, pana pe 7 ianuarie, se pot bucura de experienta speciala data de: petrecerea de 1 decembrie, taramul de poveste si Castelul de Gheata, Revelionul la Hotelul de Gheata de la Balea Lac, tombola cu premii si ofertele speciale.

 

 

Castelul de Gheata – o incursiune in lumea fascinanta de la Polul Nord

 

Magia Craciunului incepe la Castelul de Gheata, locul unde, in perioada 25 noiembrie-7 ianuarie, cei mici traiesc experienta inedita a unei expeditii la Polul Nord. Atmosfera cu totul aparte este data de cadrul special amenajat, desprins parca din taramul ghetii, cu iglu, zapada si animale polare. Aici, acestia se bucura de o multitudine de ateliere, jocuri si activitati creative si, mai mult, au ocazia sa se transforme pentru putin timp in cei mai harnici elfi si vor crea decoratiuni din fetru si hartie colorata.

 

 

In Castelul de Gheata, nu poate fi dat uitarii unul dintre cele mai importante momente pentru prichindei: pregatirea scrisorii pentru Mos Craciun. Asa ca, acestia pot sa ii scrie lista cu dorinte in spatiul special amenajat si i-o pot expedia prin intermediul casutei postale fermecate instalate in castel.

 

Vizitarea Castelului de Gheata este GRATUITA si se poate face in intervalul orar 16:00-19:00 (luni-vineri) si 12:00-18:00 (sambata-duminica). Pentru grupuri, este necesara realizarea unei programari printr-un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

 

Copiii le fac un Craciun mai fericit celor nevoiasi

 

Pentru ca decembrie este luna generozitatii, in Castelul de Gheata sunt pregatiti 10 braduti naturali care asteapta sa fie impodobiti de cei mici, cu decoratiuni facute chiar de ei in cadrul atelierelor de creatie. La final, bradutii vor fi facuti cadou copiilor nevoiasi.

 

 

1 decembrie cu Flori de Suflet Romanesc

 

Cu ocazia Zilei Nationale, clientii au ocazia sa admire o expozitie impresionanta de costume populare traditionale reprezentand diferite zone ale Romaniei: Buzau, Valcea, Mehedinti, Alba si Moldova. Dintre exponate nu va lipsi Ia de Breaza, un model specific zonei, dar si unele modele vechi de peste 100 de ani. Costumele populare provin din colectia personala a Alexandrei Petre, o pasionata a portului romanesc.

 

 

 

 

 

Revelion la Hotelul de Gheata din Romania si numeroase premii la tombola de iarna

 

In sezonul cadourilor, cei care viziteaza centrul comercial sunt asteptati sa se inscrie in tombola cu peste 1.000 de premii. In baza bonului de cumparaturi in valoare de minimum 250 de lei, acestia pot sa castige una dintre cele 1.000 de sanii, vouchere de cumparaturi, dar si multe alte cadouri pregatite de magazinele partenere.

 

Un participant norocos are sansa sa castige marele premiu si sa petreaca Revelionul alaturi de familie la Hotelul de Gheata Balea Lac.

 

 

 

Mai multe detalii despre evenimente sunt disponibile pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity.