Imprimă această pagină

Craciun 2018 - Cele mai tari idei de cadouri

craciun 2018 top cadouri craciun 2018 top cadouri

Mai sunt trei luni pana vine Craciunul, dar mai sunt doar doua pana trebuie sa cumperi cadourile cuvenite celor dragi si numai una in care iti poti bugeta cheltuielile de sarbatori. Ne-am gandit la tine si iti prezentam topul celor mai in voga cadouri din acest an, darurile cu care ii vei multumi pe cei la care tii.

O tabara de afaceri

Cadou pentru sotie, sot, logodnica, logodnic, frate: daca stii pe cineva care vrea sa inceapa o afacere n-ar fi rau sa-i recomanzi cea mai buna tabara de antreprenoriat a momentului. Tabara StartUpYourLife aduce laolalta oameni cu idei de afaceri sau aflati la inceputul antreprenoriatului cu olideri si nume grele ale businessului romanesc. Poti afla mai multe despre tabara de la cel mai fervent sustinator al ei, AICI.

 

Un colier etnic

Cadou pentru sotie, iubita, fiica: salba romaneasca din argint este noua fitza a anului. Sute de mii de romance si-au cumparat deja o ie, iar acum simt nevoia sa o poarte cu o bijuterie etnica romaneasca. Singurul loc unde gasesti salbe romanesti cu bani din argint este AICI.

 

Niste pantofi megacomozi

Cadou pentru sot, sotie, fiu, fiica, iubit, iubita - Merino Runners. Sunt cei mai la moda pantofi ai momentului, abia lansati in Romania, si sunt considerati UGG-uri de vreme buna, atat sunt de comozi si de practici. Ii poarta o droaie de vedete si de sportivi si ii gasesti doar AICI

 

O megapetrecere

Cadou pentru amandoi: Revelionul la AkuaGarden. Este cel mai nou restaurant al Ploiestiului, cu cel mai bun bucatar din oras si, evident, cele mai delicioase preparate posibile in noaptea dintre ani.  Detalii despre oferta de Revelion vei gasi AICI.

 

Ascunzatoarea-perfecta 

Cadou pentru sot, sotie, iubit, iubita, copii, sefi, colegi: StashBook. Daca te uiti cat costa asa ceva pe Amazon, pe Etsy sau pe eBay te ia ameteala. Iar cu carti in limba romana n-o sa gasesti nicaieri in afara de AICI.

 

O dieta ZEN 

Zendiet.ro este cel mai sofisticat furnizor de diete de slabit si de detoxifiere. Mesele si sucurile sunt pregatite de un nutritionist in conformitate cu cererile tale si ajung la tine acasa in cutii termoizolate, astfel incat nu mai trebuie sa gatesti si sa prepari nimic. Dietele ZenDiet sunt AICI.

Inelul prosperitatii

Cadou pentru mama, sotie, iubita, sora, sefa, colega - Inelul Prosperitatii. Se poarta iar inelele cu moneda, pentru ca aduc noroc de bani, iar acestea sunt facute cu monede din argint, romanesti sau straine, dupa bunul tau plac. E un cadou atat de mic incat il poti trimite si in strainatate, fara costuri mari. il gasesti AICI

 

Un tablou viu

Tablourile vii sunt ultima moda in decoratiuni interioare. Facute din licheni stabilizati, ofera un aspect fresh si inedit locuintei sau firmei tale. Cea mai buna oferta de tablouri vii din Romania este de gasit AICI.

Trilogia "tipul din filme..."

Cadou pentru sotie, iubita, sora, colega: Tipul Din Filme Nu Exista este una din cele mai vandute carti ale momentului. Cele trei volume sunt scrise astfel incat orice femeie intre 16 si 76 de ani sa rada cu lacrimi. Gasesti cartile AICI.

 

Laser, frate!

Cadou pentru tata, fiu, frate, colegi: o petrecere lasertag. Este ultima fitza in materie de shootere offline, adica nu stai cu ochii lipiti de un monitor, ci iti pui o casca, insfaci o arma si te lupti, la propriu, intr-un decor scos din filme SF. Rezervarile se fac AICI.

 

 

Avansul pentru o casa.

Cadou pentru fiu, fiica, frate: Daca castigi bine si cineva apropiat din familie are o problema locativa, ii poti achita avansul la o casa. Rezidential 9 Mai Ploiesti construieste blocuri cu apartamente care pleaca de la 50.000 de euro. Cu un avans de doar 250 de euro iti poti determina ruda sa-si faca un plan real de economisire in vederea mutarii intr-o locuinta noua, numai a lui. Ai detalii AICI.

 

 Acestea sunt cadourile pe care ti le propunem de Craciun. Daca ai sugestii, nu ezita sa ne scrii la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.