Cezar Ouatu a dat lovitura la X Factor UK, dar a pus-o cu fanii

Cu o prestatie artistica foarte buna, ploiesteanul Cezar Ouatu a impresionat juriul de la X Factor UK, in care se afla si Robbie Williams. Cei patru jurati s-au ridicat in picioare si au aplaudat "Nesun Dorma" interpretat de Cezar Ouatu. Unii internauti l-au criticat insa pe Cezar Ouatu pentru ca a ascuns faptul ca e roman. "I'm Italy", spune el in culise, continuand pe scena cu "I was born in Romania but I grow up in Italy", atata timp cat este solist al filarmonicii din Ploiesti, locuieste in Romania si este cetatean roman. Mai muit,  Cezar Ouatu este membru PSD din 2014. Unul total dedicat partidului, el facand atunci cateva declaratii interesante:

  • "crezul social-democrat facea parte din mine de ceva vreme. Este o alegere la care am stat ore, zile, nopti si m-am gandit"
  • "nu am primit o propunere din partea partidului pentru a ma inscrie, ci am devenit membru PSD de bunavoie si nesilit de nimeni, cum se zice"
  • "cred ca alchimia interumana care s-a creat si care este intre mine si PSD Prahova, este o alchimie foarte importanta si acest lucru m-a facut si m-a stimulat cu atat mai mult sa facem impreuna ceva"
  •  

Cezar Ouatu - pesedist cu acte. Uite-i ADEZIUNEA la PSD 

Media

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework