Doua workshop-uri utile au loc, sambata, la Ploiesti. Mergi si tu.

Doua workshop-uri utile au loc, sambata, la Ploiesti. Mergi si tu.

Sambata 15 decembrie, Ploiestiul gazduieste doua workshop-uri interesante si utile cat cuprinde, care pot constitui atat un veritabil cadou de Sarbatori pentru cineva drag, cat si testul care-ti poate spune daca ai sau nu inclinatii pentru doua profesii.

De la ora 11.00, fleuriste Laura Draghici va asteapta la City Pub, la workshop-ul de aranjamente florale Beautiful Christmas #5"Ofera-ti doua ore de relaxare in parfum de brad, arome de scortisoara si de portocala! Te astept sambata 15 decembrie la ora 11 la City Pub, la atelierul Beautiful Christmas #5, sa te bucuri de venirea sarbatorilor creandu-ti propriul aranjament de Craciun!", scrie in prezentarea evenimentului. Laura Draghici promite participantilor ca ii va invata sa faca aranjamente de Craciun, urmand sa primeasca toate materialele necesare, ustensilele pentru realizarea aranjamentului, cafea, suc si cozonac de casa. Fiecare participant va putea lua acasa aranjamentul de Craciun. Inscrieri la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Mai multe detalii despre workshop sunt AICI (link).

Tot de la ora 11.00, fotograful Bogdan Stoica te asteapta la Akua Garden, la un workshop de fotografie cu telefonul. "Workshop-ul e structurat astfel incat sa inveti sa faci fotografii bune de portret, peisaj, eveniment, vacanta, dar si sa poti face acele fotografii utile cand vinzi produse pe internet sau te ocupi de pagina de facebook a unei afaceri. Orice fel de intrebari sunt binevenite", anunta el. La acest workshop se intampla si o premiera locala: un pop-up shop, cu produse de la Merino Runners, Salba Mariei, Same Cat, Stash Book, TablouriVii, toate cartile din seriile "Tipul din filme nu exista" si "Jurnal de Ghena". Fiecare participant primeste vouchere de reducere de la 5ToGo, Akua Garden, Galeria Alexandra's, Rineea Clean. Inscrieri la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Mai multe detalii despre workshop AICI (link).

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework