Imprimă această pagină

de ce vor pesaldistii scumpirea parcarii la 5 lei pe ora

de ce vor pesaldistii scumpirea parcarii la 5 lei pe ora

Pentru ca ei nu platesc parcarea. La Ploiesti, angajatele SGU au invatat pe pielea lor ce se intampla daca cer vreunui consilier local bani pe locul de parcare. Omul se face vanat, incepe sa te injure, apoi te suna seful, care te injura si el, apoi afli ca (de ce) n-ai sapca si ca exista oameni mai buni deca tine, deci vei fi concediata. 

Pentru ca si daca ar plati, ar avea de unde. Pesaldistii au bani. Au lefurile babane din sinecuri, au indemizatiile, au spagile din comisiile care avizeaza proiecte, au cotele parte din lefurile colegilor de la partid carora le-au aranjat alte sinecuri, au banii din firmele care (sanchi!) nu le apartin si lucreaza cu Primaria. Nu exista nici un pesaldist mort de foame, la Ploiesti. Nici unul. 

Pentru ca nu le pasa. Asa cum Hitler spunea "distrugeti Polonia" sau "vreau sa nu mai existe nici un cehoslovac dupa razboi", fara sa-i pese ce inseamna asta, pesaldistii intai decid, apoi gandesc.

Pentru ca s-au saturat sa tot vina cu masinile lor scumpe in centrul Ploiestiului si sa descopere ca toti saracii isi permit locuri de parcare, iar ei n-au loc. 

Nu exista nici o motivatie logic-rezonabila pentru scumpirea parcarii in centrul Ploiestiului.

Daca pesaldistii voiau descurajarea parcarii in centru, ar fi sters, pur si simplu, locurile de parcare.

Daca pesaldistii voiau descurajarea trecerii masinilor prin centrul Ploiestiului, ar fi facut rute ocolitoare.

Daca pesaldistii voiau ca SGU sa faca mai multi bani, ar fi pus politisti locali in centru, sa-i amendeze pe toti imbecilii care isi lasa masina pe avarii pe te miri unde sau care platesc doi lei si revin dupa opt ore, plecand fara sa mai achite diferenta. 

Sau, cine stie? Poate ca pesalidistii isi cauta o scuza pentru scorul electoral mizerabil care-i asteapta. Poate stiu ca nici unul din 10 ploiesteni normali la cap n-o sa-i mai voteze, si le trebuie, la partid, o justificare pentru scor. Sa poata spune "nu suntem asa mizerabili, dar am gresit-o pe aia cu parcarea, de-aia am pierdut alegerile". 

Potrivit hotărârii Consiliului Local, in urma votului majoritatii PSD-ALDE, în zona centrală a Ploiestiului, ora de parcare va costa 5 lei. Consilierii au votat și pentru un tarif de 4 lei pe oră, în zona B, gen Gara de Sud.

UPDATE: 3 zile mai tarziu, dupa ce au sesizat enormitatea comisa, pesaldistii au anuntat revocarea masurii. Bine ca nu-s chirurgi, specialisti in amputari....