doar patru amenzi a primit ROSAL de la Politia Locala in august

Pentru încălcarea regulilor de gospodărire a municipiului, Poliția Locală a aplicat în cursul lunii august 2019 un număr de 199 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 112.800 lei, astfel:

Serviciul Ordine Publică și Pază – 157 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 57.800 lei, iar Biroul Protecția Mediului – 31 sancțiuni contravenționale în valoare de 31.000 lei, pentru abandonarea sau depozitarea deșeurilor pe domeniul public.

Totodată, politiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului au sancționat contravențional operatorul de salubritate ROSAL GRUP pentru nerespectarea graficului de ridicare deșeuri menajere sau neridicarea întregii cantități de deșeuri cu 7 amenzi în valoare de 17.500 lei.

Referitor la neîncheierea contractelor de salubrizare cu operatorul autorizat de către  persoanele fizice/juridice, s-au aplicat un număr de 4 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 6.500 lei.

De asemenea, pentru a se interveni în mod operativ când sunt surprinse fapte de natură contravențională, cetățenii au posibilitatea de a suna la dispeceratul instituției, la numărul de telefon 0244/954.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework