Imprimă această pagină

Cea mai scandaloasa descoperire a Ploiestiului din acest an: bordelul din spatele Politiei Ploiesti

Adevarul ridica cortina de pe cea mai scandaloasa descoperire a Ploiestiului din acest an: bordelul din spatele sediului Politiei Municipale Ploiesti. 


Un bordel improvizat într-o casă aflată din imediata apropiere a sediului Poliţiei MunicipiuluI Ploieşti a funcţionat nestingherit luni întregi în vara anului 2018. Poliţiştii au intrat pe fir abia când vecinii au anunţat că la adresa respectivă este un aflux mare de bărbaţi, chiar şi câte zece pe zi. Proxeneţii care au dezvoltat afacerea pasageră din Ploieşti au fost reţinuţi de poliţişti în toamna anului trecut. Oamenii legii au început să supravegheze casa respecitvă când mai mulţi ploieşteni care locuiesc în zona le-au atras atenţia că ceva suspect se întâmplă acolo. Proxeneţii şi prostituatele au avut o perioadă telefoanele ascultate, iar discuţiile dintre ei au dovedit că martorii aveau dreptate. În casa de lângă Poliţie era bordel.

Casa din spatele Poliţiei Municipale Ploiesti a fost închiriată de doi proxeneţi, tată şi fiu, Vasile şi Alexandru Stan, din Capitală, care mai aveau bordeluri Cluj si in Anglia. Bordelul din Ploiesti a fost încropit pe fugă pentru că una dintre prostituate, Manuela T. a fost nevoită să vină în ţară din Anglia pentru a fi alături de tatăl ei grav bolnav. Cum fata produsese pentru interlop 300.000 de lire sterline in Anglia, a fost obligata să producă bani chiar şi când tatăl ei se afla pe patul de moarte. Din interceptări reiese că prostituata dădea raportul din oră în oră si mergea la Bucureşti să-i ducă bani lui ”Bibicu”/ ”Bicu”, aşa cum i se adresa peştelui ei.

În zilele nefaste, tânăra încerca să-i explice proxenetului ”că nu i-a mai intrat nimeni în casă de mult timp”, motiv pentru care banii nu erau pe măsura aşteptărilor.

”S V: Câţi bani ai şi tu?

M: 13 milioane.

S V: Cât?

M: 13 milioane...Să moară nepoţii mei de nu stau şi stau aşa a ...a prost, a sărăcie, a sărăcie!

Bărbatul evita să vină la Ploieşti si stragea bani pentru a plăti datoriile fiului său care se împrumutase cu dobândă la niste camatari periculosi.