Imprimă această pagină

Un preot din Ploieștiori și-a bătut soția pentru că a refuzat să facă cu el sex anal

Un preot din Ploieștiori și-a bătut soția pentru că a refuzat să facă cu el sex anal

Crimă rnonstruoasă. Vestea a produs o adâncă consternare in tot orașul, venindu-ne la urechle, am căutat să avem amănunte precise şi sigure. Drept aceea ne-am adresat parchetului, de unde am extras procesul-verbal de mai la vale, pe care-l publicăm ca titlu de document. Cazul s-a petrecut in comuna Ploieştiori. Eroul dramei e preotul comunei, Panait Crăciunescu, iar victima - soţia sa Stefana.

Proces Verbal

Astăzi, 24 septembrie 1907, noi, Nicolae Georgescu inspector comunal al plasei Târgşor, jud.Prahova, pe când ne aflam in cancelaria primăriei pe ia ora 10 seara, a venit inaintea noastră femeea Stefana din comuna Ploieştiori, rugându-ne şi tăvălindu-se pe jos, tinându-se cu mâna dinainte, cu rochia plină de sânge in fată şi lăsând urme de sânge dupa ea. Intrebând-o ce are, ne-a declarat că sotul ei preotul Panait Crăciunescu a lovit-o cu piciorul in organul sexual şi i-a eşit intestinele afară. Examinând-o nu am găsit intestinele eşite insă organul sexual era inundat de un sânge inchegat ce se scurgea mereu. Intreband-o cum s-a petrecut faptul, ne-a declarat următoarele: ''Astă seară sotul meu preotul Panait Crăciunescu a venit acasă beat ca de obicei şi ca si in alte dăti mi-a cerut să mă las a posedată in partea anală. Eu ne mai primind, m-a luat la bătaie- cu pumni, cu palmele, trăgându-mă in jos si lovindu-ma cu picioarele. Am tipat cât am putut insă nu a veriit să mă scape, căci nu indrăzneşte nimeni de teamă să nu şi-l facă duşman. De 28 de ani de când suntem căsătoriti tot într-o bătae m-a tinut, mai ales în anii din urmă, 'cu scop după cum o spun, ca să mă facă să plec eu, fiind-că nu poate să divorţeze de mine si el să trăiască pe urmă cu una din amantele ce le are in sat. Mai mi-a cerut şi alte dăti să mă las să mă posede la' partea anală şi eu de frică de scandal de bătae m-am lăsat. Astă seară nemai lăsându-mă, el era şi beat s-a înfuriat şi a tăbărât pe mine. Cer darea lui in judecată si pe mine să mă trimiteti la spital că mor aci". Citindu-i-se această declaratie o recunoaşte şi stăruie, intri-insa. Carte ştie insă nu poate semna. Am dispus trimiterea pacientei la spitalul judetean şi cu adresa Nr.10 78107 a Primăriei Ploieştiori a fost transportată cu o cărută la spitalul Boldescu in Ploieşti spre a fi internată..

Nr.dosar 2292/907 / Inspector com. (SS) N.Georgescu - Asistenţi (SS) G.Tănăsescu Petre Dobre (ziarul BIRUINŢA, 18 octombrie 1907)

*************

Rubrica Știrea De Odinioară este susținută de Kolectionarul.ro