Imprimă această pagină

ce școala din Ploiești era campioană la karting - Expoziția Muzeul Brandurilor

ce școala din Ploiești era campioană la karting - Expoziția Muzeul Brandurilor

De pe 1 august, în fața Teatrului Toma Caragiu se află amplasate 146 de reclame vechi, din perioada comunistă, toate dedicate unor branduri locale, din Ploiești. Unele dintre ele spun povești absolut interesante, care pot deveni știri. De exemplu, Școala Andrei Mureșanu din Ploiești, azi faimoasă pentru cercurile de dansuri populare, arte marțiale și înot avea, până în 1989, avea cea mai valoroasă echipă locală de karting și un parc auto de trei karturi cu care câștiga cam toate competițiile locale.

Expoziția Muzeul Brandurilor Ploiești este organizată de muzeulbrandurilor.ro în colaborare cu Primăria Ploiești, Coral Impex și Citygate-Hipodrom și poate fi vizitată până pe 30 august.

  • Coral Impex este cea mai importantă firmă din România în domeniul siguranței sanitare a spațiilor publice, poziție câștigată cu tenacitate în cei aproape 30 de ani de activitate. Detalii pe coralimpex.ro.
  • Citygate este numele ansambului imobiliar care schimbă fața Ploieștiului în zona Hipodromului: un proiect inovator cu 14 clădiri amplasate pe cinci hectare, dedicat oamenilor pasionați de activități sportive și de relaxare. Detalii pe citygate-hipodrom.ro

În perioada 2-30 august, ploieștenii care-și fac o fotografie având în fundal expoziția Muzeul Brandurilor Ploiești și o trimit la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pot câștiga un voucher de cumpărături de 1.000 de lei pe kolectionarul.ro.