cât te costa o vacanță în străinătate în anii 80 - Expoziția Muzeul Brandurilor Ploiești

cât te costa o vacanță în străinătate în anii 80 - Expoziția Muzeul Brandurilor Ploiești

De pe 1 august, în fața Teatrului Toma Caragiu se află amplasate 146 de reclame vechi, din perioada comunistă, toate dedicate unor branduri locale, din Ploiești. Unele dintre ele spun povești absolut interesante, care pot deveni știri. De exemplu, o excursie cu avionul la Berlin (jumătatea comunistă, capitala RDG), cumpărată prin Agenția de Turism Ploiești, costa 5.020 de lei. La Kiev și Chișinău ajungeai cu doar 3.500 de lei. În anii 80 salariul mediu net în România era de circa 1800 de lei. Puteai și atunci să mergi la mare în Bulgaria. Două săptămâni într-un hotel categoria Lux din Varna costau 4700 de lei de persoană.

Expoziția Muzeul Brandurilor Ploiești este organizată de muzeulbrandurilor.ro în colaborare cu Primăria Ploiești, Coral Impex și Citygate-Hipodrom și poate fi vizitată până pe 30 august.

  • Coral Impex este cea mai importantă firmă din România în domeniul siguranței sanitare a spațiilor publice, poziție câștigată cu tenacitate în cei aproape 30 de ani de activitate. Detalii pe coralimpex.ro.
  • Citygate este numele ansambului imobiliar care schimbă fața Ploieștiului în zona Hipodromului: un proiect inovator cu 14 clădiri amplasate pe cinci hectare, dedicat oamenilor pasionați de activități sportive și de relaxare. Detalii pe citygate-hipodrom.ro

În perioada 2-30 august, ploieștenii care-și fac o fotografie având în fundal expoziția Muzeul Brandurilor Ploiești și o trimit la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pot câștiga un voucher de cumpărături de 1.000 de lei pe kolectionarul.ro.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework