Imprimă această pagină

fitness, bronzare, masaj, in Ploiestiul comunist - Expoziția Muzeul Brandurilor Ploiești

fitness, bronzare, masaj, in Ploiestiul comunist - Expoziția Muzeul Brandurilor Ploiești

De pe 1 august, în fața Teatrului Toma Caragiu se află amplasate 146 de reclame vechi, din perioada comunistă, toate dedicate unor branduri locale, din Ploiești. Unele dintre ele spun povești absolut interesante, care pot deveni știri. De exemplu, dacă voiai să faci culturism la Ploiești, în perioada comunistă, trebuie să te înscrii la ... Școala de Arte din cadrul Palatului Culturii. Nu este clar nici azi de ce se făcea culturism la o școală de arte. Încă un detaliu bizar legat de această instituție: în anii 80, Școala de Arte Ploiești cumpărase un tractor. Fitness? Fără probleme, la Clubul Voința, unde se mai făcea și saună sau vibromasaj. Voiai să fii bronzată iarna? Nici o problemă, te duceai la Cooperativa "Deservirea", lângă cinema Progresul, și foloseai aparatul Nemectrosol.

Expoziția Muzeul Brandurilor Ploiești este organizată de muzeulbrandurilor.ro în colaborare cu Primăria Ploiești, Coral Impex și Citygate-Hipodrom și poate fi vizitată până pe 30 august.

  • Coral Impex este cea mai importantă firmă din România în domeniul siguranței sanitare a spațiilor publice, poziție câștigată cu tenacitate în cei aproape 30 de ani de activitate. Detalii pe coralimpex.ro.
  • Citygate este numele ansambului imobiliar care schimbă fața Ploieștiului în zona Hipodromului: un proiect inovator cu 14 clădiri amplasate pe cinci hectare, dedicat oamenilor pasionați de activități sportive și de relaxare. Detalii pe citygate-hipodrom.ro

În perioada 2-30 august, ploieștenii care-și fac o fotografie având în fundal expoziția Muzeul Brandurilor Ploiești și o trimit la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pot câștiga un voucher de cumpărături de 1.000 de lei pe kolectionarul.ro.