5 branduri vechi dar noi ale Ploiestiului - Expoziția Muzeul Brandurilor Ploiești

5 branduri vechi dar noi ale Ploiestiului - Expoziția Muzeul Brandurilor Ploiești

De pe 1 august, în fața Teatrului Toma Caragiu se află amplasate 146 de reclame vechi, din perioada comunistă, toate dedicate unor branduri locale, din Ploiești. Unele dintre ele spun povești absolut interesante, care pot deveni știri. De exemplu, serviciile de livrari Bringo, Glovo, Food Panda au un bunic in Ploiești care se numea Casa de Comenzi Mercur. Bolt și Uber sunt urmașii serviciului local de taximetrie, care se numea GETAX (nimeni nu știe de la ce vine GE). Azi toate cafenelele au espressor de cafea. În comunism, singurul espressor din Ploiești era la Barul Berbec, de la actualul Hotel Central. Singurul montator autorizat de centrale termice era Cooperativa Constructorul (str. Romană nr. 37) iar frizeria de pe strada Basarabi (existentă și azi) era singura autorizată să asigure serviciul de masaj după tuns.

Expoziția Muzeul Brandurilor Ploiești este organizată de muzeulbrandurilor.ro în colaborare cu Primăria Ploiești, Coral Impex și Citygate-Hipodrom și poate fi vizitată până pe 30 august.

  • Coral Impex este cea mai importantă firmă din România în domeniul siguranței sanitare a spațiilor publice, poziție câștigată cu tenacitate în cei aproape 30 de ani de activitate. Detalii pe coralimpex.ro.
  • Citygate este numele ansambului imobiliar care schimbă fața Ploieștiului în zona Hipodromului: un proiect inovator cu 14 clădiri amplasate pe cinci hectare, dedicat oamenilor pasionați de activități sportive și de relaxare. Detalii pe citygate-hipodrom.ro

În perioada 2-30 august, ploieștenii care-și fac o fotografie având în fundal expoziția Muzeul Brandurilor Ploiești și o trimit la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pot câștiga un voucher de cumpărături de 1.000 de lei pe kolectionarul.ro.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework