Premiera in Romania! S-a lansat cel mai nou aparat anti-celulita

Premiera in Romania! S-a lansat cel mai nou aparat anti-celulita

SlimArt lanseaza in Romania cea mai cea mai noua tehnologie revolutionara dezvoltata in Israel care indeparteaza grasimea nedorita si elimina celulita fara probleme. Clinica Slimart garanteaza rezultate sigure si durabile si este dispusa sa inapoieze banii daca nu se intampla acest lucru! Cu aceasta ocazie clinica lanseaza o promotie de 50% pentru primele 100 persoane. Aparatul medical este creat special si conceput pentru tratamente estetice, corporale de slabire. Bella Contour Maxx reprezinta solutia eficienta pentru reducerea zonelor cu probleme in conditii de siguranta si de lunga durata. Se foloseste terapia cu ultrasunete scazute iar aparatul foloseste o tehnica noua complet non-invaziva, nedureroasa pentru indepartarea grasimii in zone precum abdomen, spate, brate, picioare, fese si coapse. Fiecare parte a corpului, fata sau gat pot fi tratate cu Bella Countour Maxx.

Dispozitivul este aprobat si licentiat de FDA U.S (Food and Drug Administration) pentru tratarea celulitei, imbunatatirea fluxului sanguin muscular si remodelarea corpului. Tratamentul este potrivit atat pentru femei cat si pentru barbati. Varsta nu are importanta, Bella Contour Maxx este ideal pentru persoanele supraponderale care au probleme cu excesul de grasime din jurul taliei, abdomenului, spatelui si bratelor. Rezultatele sunt remarcabile iar tratamentul are ca efect regenerarea tegumentului ducand la disparitia vergeturilor si revigorarea intregii zone. Tratamentul stimuleaza celula de grasime din corp si ajuta la eliberarea acizilor grași pentru a patrunde in fluxul de sange, devenind imediat utilizabili ca energie in organism. Celulele de grasime nu sunt rupte sau lezate in nici un fel, pentru a permite un tratament complet sigur si natural. Bella Contour Maxx lucreaza diferit decat alte dispositive de pe piata - lucreaza pe stratul superior al pielii si ofera un micro-masaj si accelereaza fluxul de sange adanc in tesuturile pielii.

Bella Contour Maxx a dovedit ca poate realiza o reducere de circumferinta de cel puțin 4 cm, in 92 % din cazurile pacientilor care au utilizat aparatul ajungand pana la 16 cm. Cei mai multi dintre pacienti vad rezultatele instant de la primul tratament. Cu cat mai multe tratamente efectuate cu atat rezultatele sunt mai vizibile. (pana la 10 tratamente recomanda terapeutii SlimArt). Rezultatele sunt de neegalat dupa un singur tratament care dureaza aproximativ o ora, dar este nevoie de o serie completa de 10 tratamente pentru a avea rezultate durabile. Bella Contour Maxx este singurul aparat din Romania, care fundamenteaza rezultate de la prima sesiune de tratament iar clinica Slimart garanteaza prin contract cu returnarea banilor!

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework