Vrei sa scapi de dureri, de orice fel? Programeaza-te. Doctorul Tiron vine la Ploiesti

Vrei sa scapi de dureri, de orice fel? Programeaza-te. Doctorul Tiron vine la Ploiesti

Vineri, 9 mai 2014, celebrul medic Stefan Tiron vine la Ploiesti, pentru a oferi consultatii. Specialist recunoscut in POSTUROLOGIE, care a revolutionat medicina ultimilor ani din SUA, dr. Tiron s-a specializat in legatura creata de postura corpului nostru si afectiunile declansate de diverse probleme medicale, de multe ori necunoscute.

De exemplu, pare greu de crezut ca un usor strabism va poate afecta coloana. nu? Ei bine, asa este: incercand sa privim drept, tinem capul un pic stramb, iar vertebrele din zona superioara a coloanei sunt permanent tensionate. 

Consultatiile dr. Tiron va pot fi de un real folos in rezolvarea problemelor generate de picior plat sau cav, spina calcaneana, picior valg sau var, genunchi valg sau var, genunchi flessum sau recurvatum, strabism convergent si divergent al rotulei, asimetria centurilor scapulare si/sau pelvice, hiperlordoza si/sau hipercifoza a coloanei, scolioza "ascendenta" a oricarui segment al coloanei.

Dr. Stefan Tiron va face consultatiile in clinica Arceda din Ploiesti (www.arceda.ro). Programari la 0722 786 646 sau 0344 268 176.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework