Imprimă această pagină

Cele sapte metode de ozonoterapie sunt disponibile, TOATE, intr-un singur oras din Romania. Ghici care.

Cele sapte metode de ozonoterapie sunt disponibile, TOATE, intr-un singur oras din Romania. Ghici care.

Subcutanat, prin injectii. Paravertebral, tot prin injectii. Autohemoliza mica si mare. Sauna cu ozon. Insuflatii cu ozon. Sac cu ozon pentru piciorul diabetic. Ozonopunctura. Apa ozonata.

O sa gasiti, toate aceste metode de terapie cu ozon, pe mai toate site-urile dedicate acestui fenomen medical care ia o amploare tot mai mare in Romania. Putini stiu, insa, ca in Romania exista o singura clinica unde puteti face toate aceste proceduri. Restul clinicilor practica doar una, doua, sau trei metode.

Clinica care detine acest record isi are sediul in Ploiesti. Arceda Clinic functioneaza pe str. Ghe Doja, in imediata apropiere a Afi Ploiesti. Detalii pe www.arceda.ro

Terapia cu ozon este revelatia medicala a anilor 2000. Excelenta in combaterea durerii, terapia cu ozon este practica in strainatate de vedete de cinema, sportivi si oameni de stat. 

Te doare? Du-te la cei mai buni! Doi medici celebri din Bucuresti lucreaza in Ploiesti
Tratamentul de intinerire al lui Sharon Stone, disponibil si in Ploiesti Ozonoterapie in Ploiesti - Lista clinicilor unde poti intineri fara efecte secundare