Voteaza ideea care ar putea face OAZE de SANATATE din LOCURILE de JOACA din Ploiesti

Voteaza ideea care ar putea face OAZE de SANATATE din LOCURILE de JOACA din Ploiesti

Exista o tehnologie care, utilizand principiile fizicii cuantice, poate purifica aerul imitand metabolismul coniferelor. Acele de brad determina mici descarcari electrice care duc la polarizarea aerului si la aparitia ozonului, care distruge substantele urat mirositoare.

Aparatul inventat de trei ploiesteni, care au luat cu el medalia de aur la Salonul de Inventica de la Geneva in 2010, face mai mult de atat: el distruge impuritatile din aer prin arderea lor in plasma rece si emisie controlata de ozon. Astfel, poate crea perdele de aer ozonat, ca de munte, care sa "izoleze" atmosfera din spatiile de joaca de aerul poluat din jur, specific marilor orase.

Convertorul poate sa purifice si sa deplaseze mase importante de aer fara sa foloseasca un ventilator, sau alte elemente mecanice. De aceea, consuma foarte putina energie, cam cat un bec economic. Costul unui convertor electrocinetic este infim fata de avantajele aduse: sub 1.000 de euro bucata.

Cu finantarea Philips, din acest CONCURS, peste 30 de locuri de joaca din Ploiesti ar putea deveni, astfe, oaze de sanatate pentru copii. Acest aparat poate deveni o dotare-cheie si in gradinite, scoli, clinici si spitale de pediatrie, dar si in alte spatii publice folosite de copii. De aceea, myploiesti.ro invita toti ploiestenii sa voteze aceasta idee AICI.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework