Imprimă această pagină

Sapte lucruri uluitoare despre vindecarea asigurata de un aliment ieftin si nebagat in seama - GULIA

Sapte lucruri uluitoare despre vindecarea asigurata de un aliment ieftin si nebagat in seama - GULIA

Stiati ca arsenicul din gulie impiedica, indirect, manifestarea unor gene responsabile de aparitia cancerelor glandulare? 

  1. Gulia este un aliment anticanceros, in mare masura datorita prezentei derivatilor de “arsenic si care "tuneaza" glanda tiroida a omului si reduce riscul de “gusa tiroida”. 
  2. Gulia scade cu 25% riscul la cancere ovariene si cu 12% riscul la cancerul testicular si de prostata.
  3. Gulia contine substante care reduc toxicitatea amoniacului asupra intregului tesut renal si combat imbatranirea “renala”, mentinand rinichiul in forma.
  4. Aminoacizii din gulie scad riscul la cistite sau alte infectii ale aparatului urinar cu aproximativ 18% la barbati si cu peste 20% la femei.
  5. Gulia este si un tonic sexual: unele coenzime ale apetitului erotic feminin, cat si ale fertilitații, sunt produse in prezenta “vitaminei E-4”, existenta in varza si in gulie. 
  6. Un consum de extract de gulii favorizeaza selectia spermatozoizilor, care, in urma fecundatiei, vor da nastere unui produs de conceptie masculin cu o probabilitate cu 20% mai ridicata decat in cazul unui produs de conceptie de sex feminin.
  7. Simpla fiertura de gulii cu zahar are un efect extrem de linistitor asupra femeilor care sufera de insomnie din cauza unor nevroze atipice.