Imprimă această pagină

Tiens, super-dispozitivul pentru reglarea tensiunii arteriale

Aparatul pentru reducerea tensiunii arteriale (ABPR) de la Tiens este alcatuit din dinti de metal destinati tratamentului, din circuite electrice VIC, un maner metalic si o carcasa.

 

Dispozitivul este un produs de înalta tehnologie, dezvoltat pe baza cunostintelor biomedicale moderne si a Teoriei Meridianelor din Medicina Traditionala Chineza.

 

Reglarea tensiunii arteriale (Pieptan) Tiens

Reglarea tensiunii arteriale (Pieptan) Tiens

Terapia Tiens prin bioelectricitate poate fi utilizata în scopul controlarii hipertensiunii si este reprezentata de totalitatea fenomenelor electrice din interiorul corpului.

 

Aparatul pentru reducerea tensiunii arteriale (ABPR) de la Tiens este alcatuit din dinti de metal destinati tratamentului, din circuite electrice VIC, un maner metalic si o carcasa.

 

Bioelectricitatea exista în orice corp viu, deci si in corpul uman. Recent, cercetatorii din domeniul medicinii au descoperit ca exista o legatura strânsa între hipertensiune si bioelectricitate. În profaza si în faza episodica a hipertensiunii apare o miscare anormala a membranei ionice a celulelor (potential patologica), ce duce la aparitia urmatoarelor simptome: scaderea vitezei fluxului sangvin, spasme arteriale, cresterea rigiditatii vaselor de sânge, ce au ca efect cresterea presiunii sangvine.

 

Prin conectarea aparatului Jiajun Tiens la corpul uman, curentii de joasa intensitate generati de circuitele acestuia activeaza închiderea circuitului electric din interiorul corpului uman (denumit impuls electric sau impuls intern), având ca efecte ajustarea potentialului patologic al celulelor din muschii arteriali, eliminarea spasmelor arteriale, fortifierea membranei globulelor rosii. Scopul acestor procese este de a reduce vâscozitatea magnetica a sângelui si a gradului de rigidizare a vaselor sangvine, ajutând la curatarea vaselor de sânge prin îndepartarea si diminuarea colesterolului si a grasimilor neutre depozitate pe membrana interna a acestora. Efectul de diminuare a presiunii arteriale este nu doar imediat, ci si de lunga durata.

 

MOD DE UTILIZARE:  1.     Reducerea hipertensiunii arteriale Pentru a reduce hipertensiunea, aparatul Jiajun poate fi utilizat in patru modalitati diferite. Se recomanda masurarea tensiunii inainte de utilizarea aparatului. Dupa tratament, se recomanda 10 minute de repaus, apoi remasurarea tensiunii arteriale pentru a compara valorile rezultate inainte si dupa. Presiunea generala a sangelui poate inregistra scaderi de pana la 10-30 mmHg si se stabilizeaza dupa 14 pana la 20 de zile de utilizare. Recomandare: nu vorbiti pe parcursul utilizarii aparatului si nici in momentul masurarii tensiunii arteriale, pentru a evita rezultate eronate. (a) Metoda decompresiei la nivelul capului Instrumentul are 21 de electrozi, ce intra in contact cu suprafata corpului, fara a fi necesara identificarea exacta a punctelor de acupunctura, acest lucru fiind necesar doar in cazul in care este specificat ca atare, rezultatele fiind astfel mai bune cand sunt acoperite punctele de acupunctura. Mod de utilizare: Se recomanda ca mainile sa fie curate, proaspat spalate, inainte de utilizarea aparatului. Tineti cu o singura mana de manerul aparatului, lasati ca electrozii sa intre treptat in contact cu pielea capului, ca si cum v-ati pieptana, miscati-l sus si jos, de 20-30 de ori pe minut, de 2-3 ori pe zi, cate 3-5 minute de fiecare data. Continuati sa folositi instrumentul de cel putin 3 ori pe zi si presiunea arteriala va scadea cu pana la 10-30 mmHg.

 

(b) Metoda decompresiei prin utilizarea ambelor maini Mod de utilizare: Apucati manerul aparatului cu o mana, tinand degetele rasfirate. Puneti buricele degetelor celeilalte maini in contact cu dintii conductori ai aparatului, timp de 3-5 minute, de cel putin 3 ori pe zi. Aceasta metoda poate reduce potentialul disfunctional al peretilor vaselor sangvine prin curentul electric produs de circuitele aparatului, pentru a diminua efectele convulsive ale arterelor, dilatarea vaselor de sange si diminuarea presiunii sangvine.

 

(c) Decompresia prin contactul cu zona inimii Mod de utilizare: Tineti aparatul de maner, cu o singura mana, punand electrozii aparatului in contact cu pielea din zona inimii, de cel putin 3 ori pe zi, cate 3-5 minute odata. Metoda se recomanda in cazul celor ce sufera atat de hipertensiune, cat si de alte afectiuni, cum ar fi angina pectorala, asfixieri, afectiuni coronariene. Dupa plasarea aparatului in zona inimii, prin miscari circulare veti indeparta spasmul coronarian si reduce incarcarea inimii, simtind relaxarea. Permanentizati utilizarea pentru rezultatele dorite.

 

(d) Metoda utilizarii pe incheieturi Mod de utilizare: Apucati manerul aparatului cu o singura mana, plasand electrozii in contact cu articulatia in punctul de acupunctura Neiguan, pentru 3-5 minute (punctul Neiguan se regaseste intre cele doua tendoane de deasupra palmei, avand palma directionata in sus, 6,5 cm de incheietura). Metoda este eficace in cazul pacientilor ce sufera atat de hipertensiune, cat si de angina pectorala sau tahicardie. Dupa utilizarea aparatului Jiajun, pacientul hipertensiv poate inceta tratamentul conform cu evolutia bolii (hipertensiune crescuta sau usoara). Incetarea tratamentului in cazul pacientilor aflati in prima faza a hipertensiunii: dupa utilizarea aparatului pentru 2-3 saptamani, tensiunea arteriala va fi stabila, mentinandu-se in parametri normali, astfel ca este permisa reducerea progresiva a utilizarii aparatului. Incetarea tratamentului in cazul pacientilor aflati in a doua faza a hipertensiunii: la inceput, reduceti treptat efectul adjuvant al tratamentului. Dupa utilizarea aparatului pentru o perioada de 5-7 saptamani se poate spune ca presiunea arteriala este sub control. Tratamentul poate fi intrerupt la sfatul medicului, dupa o perioada mai lunga de inregistrare a unor valori normale ale presiunii sangvine. Incetarea tratamentului in cazul pacientilor aflati in a treia faza a hipertensiunii: dupa utilizarea aparatului pentru o perioada de 7-9 saptamani, tensiunea va scadea la nivelul valorilor normale, ceea ce permite reducerea numarului de utilizari sau incetarea completa a tratamentului, la sfatul medicului. Nota: Pacientii ce utilizeaza aparatul pentru perioade indelungate ar trebui sa reduca treptat numarul de utilizari, precum si timpul de utilizare per sesiune.  

 

 2.     Stoparea caderii parului  Pe parcursul tratarii hipertensiunii prin metoda utilizarii aparatului la nivelul scalpului, se inregistreaza stimularea circulatiei sangelui la nivelul intregului corp, un plus de energie Yin si Yang, o mai buna retinere a nutrientilor la nivelul corpului, ameliorarea mai multor afectiuni prin cresterea imunitatii. Toate aceste beneficii vor duce la dezideratul de a ameliora afectiuni ale intregului organism (inclusiv la nivelul capului) si la cresterea longevitatii. In urma unor observatii clinice de lunga durata, s-a constatat nu numai ameliorarea tensiunii arteriale si mentinerea valorilor acesteia in limite normale, dar si un control asupra calvitiei seboreice, asupra alopeciei areate, asupra cresterii parului, re-pigmentarii, protejarii si fortificarii firului de par, oferind si un suport suplimentar in cazul anamnezei. Metoda pieptanarii pentru controlul calvitiei si al alopeciei areate: Mod de utilizare: Tineti manerul de metal al aparatului cu o singura mana, pieptanati partea frontala a capului cu electrozii, prin miscari concentrice, de sus in jos, de la stanga la dreapta, din crestetul capului catre frunte, repetand miscarea de 10 ori. Apasati puternic electrozii pe zona 1 – Luhui, pe zona 2 – Bensheng (pe ambele parti ale capului) timp de 3 minute, cu o forta crescatoare. Pe langa utilizarea pe cele 2 puncte de acupunctura de mai sus, se poate utiliza si pe zonele cu par alb, pe zonele fara par sau pe cele afectate de alopecie. Nota: (a) Masati scalpul cu aparatul de cel putin 3 ori pe zi; cu cat va veti masa mai des, cu atat efectele vor fi mai benefice (barbatii pot inregistra rezultate mai devreme decat femeile, deoarece parul barbatilor este mai scurt si ca atare se poate pieptana mai usor). (b) Nu utilizati o forta foarte intensa de apasare, deoarece acest lucru poate duce la aparitia leziunilor la nivelul scalpului. (c) Parul negru poate creste si datorita unei alimentatii bogate in alimente negre, cum ar fi susanul negru, nucile si algele marine; consumul crescut de apa ajuta, de asemenea, la prevenirea caderii parului. (d) Este o chestiune normala ca in timpul pieptanarii sau al spalarii parului sa pierdem 30-100 fire de par, depasirea acestei valori fiind anormala.

 

 3.     Calmarea migrenelor si imbunatatirea activitatii cerebrale Pentru calmarea durerilor puternice de cap cauzate de stres, electromagnetism (al telefonului mobil sau al computerului) este eficient tratamentul pentru 3-5 minute. In cazul studentilor sau al intelectualilor, aparatul va ajuta la imbunatatirea activitatii cerebrale si cresterea puterii de concentrare. Nota: In cazul persoanelor sanatoase, cefaleea sau ameteala cauzate de telefonul mobil sau de radiatiile calculatorului pot fi indepartate prin metoda masarii scalpului cu ajutorul aparatului, la 2 minute dupa utilizarea dispozitivelor cauzatoare de disconfort. Mod de utilizare: Tineti de manerul de metal al aparatului, masati scalpul pe mijloc de 20-30 de ori, electrozii trebuie sa fie in contact direct cu pielea capului. Efectul se va simti dupa 3-4 minute.  

 

4.     Ameliorarea durerilor prin masaj local  Metoda de masaj local: In urma studiilor clinice efectuate in mai multe tari, metoda s-a dovedit eficace in ameliorarea durerilor articulare, a durerilor dentare, de stomac, durerilor de spate si de mijloc, periartritei scapulare, a durerii cauzate de pietrele la rinichi, pancreatitei. Mod de utilizare: Apucati manerul metalic cu o singura mana, puneti electrozii pe zona dureroasa si masati in sens orar. Daca altcineva va face acest masaj, trebuie sa asigure un contact perfect al zonei cu aparatul, prin sustinerea cu o mana a zonei afectate, iar cu cealalta a aparatului. Efectele se vor simti dupa 3-5 minute. Masarea de-a lungul coloanei vertebrale, atat pe stanga, cat si pe dreapta, are un efect pozitiv cert.  

 

5.     Infrumusetare Metoda: tineti cu o singura mana aparatul de electrozi si masati usor fata cu inelul metalic de pe spate, de cel putin 3 ori pe zi, cate 30 de minute. Metoda duce la indepartarea tesutului mort in 28 de zile de la prima utilizare, reducand aparitia ridurilor. In cazul persoanelor sanatoase nu exista riscuri in privinta scaderii tensiunii arteriale. Aparatul va mentine echilibrul bioelectric si stabilizeaza tensiunea arteriala.   

 

CARACTERISTICI: Aparatul a fost creat de Gao Jiajun, cunoscut cercetator medical ce are in palmares 8 premii internationale pentru inventii biomedicale, cu aplicare in tratarea hipertensiunii arteriale. In compara?ie cu alte dispozitive sau metode de tratament, acest aparat are urmatoarele caracteristici: 1.  Dimensiuni reduse-diametrul nu depaseste 10 cm, este usor manevrabil cu o singura mana, iar adultii si varstnicii il pot utiliza fara niciun ajutor.

 

2.  Greutate redusa – poate fi purtat cu usurinta, nu se resimte nici un disconfort pe parcursul utilizarii, iar durata de viata a aparatului este data de gradul de uzura al electrozilor.

 

3.  Proprietatea celor cinci de „fara” – fara camp magnetic propriu, fara cablu de alimentare, fara a trebui sa tineti cont de localizarea punctelor de acupunctura. Datorita suprafetei mari in contact cu trupul uman, poate acoperi, pentru tratament, aria punctelor de acupunctura, functionand asa cum se poate vedea in figura, fara ajutor din partea celorlalti si fara limita de timp. Se foloseste cu usurinta, iar efectele sunt rapide.

 

4.  Decompresie arteriala in 3 minute – in prima faza, hipertensiunea arteriala este redusa in 3-5 minute. Folosind aparatul cu regularitate, este posibil sa nu mai fiti nevoiti sa luati medicamente antihipertensive, ce provoaca efecte secundare periculoase.

 

5.  Functie de ajustare bidirectionala – eficient nu doar in decompresie,  imbunatateste, de asemenea starea celor hipotensivi si mentine presiunea sangvina in parametri normali.

 

6.  Efecte rapide in cazul calvitiei si al alopeciei areate – utilizarea indelungata poate controla calvitia si alopecia areata. Tinerilor si celor de varsta mijlocie le poate stimula cresterea parului, precum si repigmentarea firelor de par deja albe. De asemenea, poate preveni caderea parului prin stimularea circuitul sangvin la nivelul scalpului si imbuntateste nutritia foliculilor parului pentru a ajuta in cresterea mai rapida a acestuia. Nota bene: nu este eficace pentru necroze la nivelul foliculilor.

 

7.  Produs necesar pentru a te simti sanatos si in forma – pe studenti ii poate ajuta in stimularea circulatiei sangvine la nivelul creierului, scade nivelul electronilor pozitivi la nivelul capului, intretine buna functionare a creierului, intareste imunitatea si ajuta in cazul anemiei. Utilizarea dispozitivului poate preveni hipertensiunea si bolile arterelor, iar in cazul celor tineri, dar si al celor ajunsi la varsta a doua, indeparteaza durerile de cap cauzate de folosirea dispozitivelor ce emit radiatii. Aparatul indeplineste totodata functia de protectie a sanatatii si frumusetii organismului uman. De asemenea, eficacitatea sa este dovedita in tratarea cefaleelor.