Imprimă această pagină

Par stralucitor si unghii frumoase? Iata secretele!

Pielea, parul si unghiile sunt cu toate carti de vizita care vorbesc despre noi si despre santatea noastra. Atunci cand acestea sunt stralucitoare si radiaza de vitalitate, atunci avem cu ce sa ne mandrim. Iata cateva trucuri utile pentru a arata seducator:

Par stralucitor si unghii frumoase? Iata secretele

Atentie la alimentatie

Apa este „cheia” pentru ca parul, unghiile si pielea sa nu aiba de suferit. Bea doi, chiar si trei litri de apa pe zi si pielea astfel bine hidratata va fi luminoasa, elastica, iar ridurile vor fi putine si vor aparea tarziu. De asemenea, parul va fi matasos si va straluci, nu va fi casant si nici nu te vei trezi cu peria plina de fire cazute inexplicabil. In plus, te vei bucura de o manichiura de invidiat.

 

Consuma si proteine slabe, precum peste oceanic, carne slaba, dar si arahide sau nuci. Mananca multe fructe si legume proaspete pentru a emana vitalitate prin toti porii. Alimentele bogate in calciu si magneziu previn spargerea unghiilor si despicarea firelor de par.

 

Tratamente naturale

Tratamentele naturale sunt si ele un atu al femeilor cu par frumos si unghii frumoase, dar si cu o piele stralucitoare. Uleiul de argan si cel de nuca de cocos, folosite in prepararea unor masti sunt ideal de folosit. Mierea este, de asemena, un ingredient ideal si, culmea, poate nu te-ai fi gandit, dar berea si cafeaua sunt si ele benefice. In primul rand, berea reda stralucirea parului, iar cafeaua, folosita ca exfoliant, va scoate la lumina un strat de piele nou, tanar si mult mai aspectuos.

 

Suplimente alimentare

Dincolo de toate acestea, o cura cu suplimente alimentare se va dovedi benefica. Printre produsele care si-au dovedit eficienta se numara si Perfectil, considerat suplimentul nr. 1 in Marea Britanie, si care a fost special conceput pentru sanatatea si stralucirea parului, pielii si a unghiilor. Nutrientii speciali continuti de acest produs asigua aportul de substante sanatoase precum cuprul, responsabil de elasticitatea parului, vitamina C si vitamina E, antioxidanti care care protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi si a efectelor daunatoare ale radiatiilor solare, dar si zinc si fier, pentru unghii puternice.

 

Produsul poate fi cumparat acum si online, de pe magazinul Vavian Pharma, acolo unde gasesti si o multime de alte produse benefice organismului aduse in Romania de compania farmaceutica britanica Vitabiotics.