Imprimă această pagină

O ploiesteanca a lansat in Romania un serviciu care afara costa mii de euro

O ploiesteanca a lansat in Romania un serviciu care afara costa mii de euro

După ani de banking și confruntarea cu o boală incurabilă în multe cazuri, o ploieșteancă s-a reinventat și a dezvoltat un business care face oamenii mai sănătoși și mai frumoși. A doua viață a Andreei Coman începe în 2011, când a fost diagnosticată cu o boală considerată de mulţi medici incurabilă. "Şocul m-a determinat să-mi analizez modul de viata de pana atunci. A fost momentul în care mi-am dat seama de importanţa detoxifierii în redobândirea şi menţinerea sănătăţii. În acelaşi timp a încolţit în mine dorinţa de a întelege în profunzime mecanismele acestui proces", a povestit Andreea pentru myploiesti.ro.

A lăsat bankingul și s-a pus pe citit și învățat, dar si pe identificat producatori locali de alimente, fructe si legume. Acum, la cinci ani distanță de la castigarea razboiului cu cancerul și înarmată cu o diplomă de nutriționist, Andreea se ocupă de conceptul Zen Diet, un serviciu care combină cateringul cu hrana sănătoasă. "Ne ocupam cu prepararea si livrarea acasa sau la birou a unor diete de slabit si de detoxifiere. In contextul in care tot mai multi dintre oamenii pe care ii cunoastem se imbolnavesc de boli grave, nutritia este foarte importanta in momentul de fata. A fost dintotdeauna, dar se pare ca multi au uitat de acest aspect important, desi putem sa evitam foarte usor sa ne punem singuri in pericol".

Beneficiile unei diete detox

Se stie ca sucurile din fructe si legume sunt adevarate medicamente naturale, iar  efectul acestora poate fi amplificat prin combinarea ingredientelor principale. Un remediu perfect pentru intarirea sistemului imunitar este sucul cu catina, pentru mentinerea siluetei dar si a unui ten ingrijit sunt recomandate sucurile care contin morcovi. Spanacul este un inhibitor natural al apetitului pentru dulciuri si alimente nesanatoase, sfecla rosie este recomandata in afectiuni digesive, pulmonare, hepatice, anemie, imunitate scazuta.  Efectele curative ale diferitelor ingrediente naturale pot fi combinate intr-un singur suc, in asa fel incat se obtine un gust deosebit dar si o gama cat mai mare de efecte benefice. "Astfel de combinatii ne ajuta sa ne detoxifiem. Ficatul este organul la nivelul caruia se produce detoxifierea organismului. Fiecare molecula de hrana care este absorbita prin peretele intestinului trece apoi prin ficat. De multe ori nivelul de toxine din alimente este prea mare si ficatul nostru nu mai face fata, avand ca si consecinta probleme in diverse zone ale organismului", explica Andreea Coman.

Când ai nevoie de o cură de detoxifiere?

Te simţi epuizat deşi nu ai niciun motiv, ai o permanentă stare de somnolenţă, eşti copleşit de toate activităţile şi simţi că nu te poţi concentra? Sunt doar câteva din indiciile care te avertizează că organismul tau are nevoie de o schimbare în ceea ce priveşte stilul de viaţă. Poti sa ajungi la semne vizibile (acnee, câteva kilograme în plus) sau chiar la stări depresive, anxietate, nervozitate, sau poti sa treci la eliminarea toxinelor. "Ce se intampla in organism in timpul acestei cure? Creste considerabil nivelul de imunitate si de energie, scade colesterolul, creste oxigenarea celulara, aciditatea din organism este inlocuita cu un mediu alcalin, care nu mai este predispus bolilor. In plus, in urma detoxifierii se elimina retentia hidrica din organism, se reduce semnificativ atat grasimea din jurul organelor, cat si masa de tesut adipos si se pierd intre 1.5-2,5 kg in 3 zile", povesteste Andreea. Testimonialele venite de la clienti sustin afirmatiile ei.

Cine poate sa tina dietele Andreei Coman 

Contrar aparentelor, solutiile oferite de Andreea Coman nu sunt destinate neaparat persoanelor obeze. "Eficienta dietelor noastre de slabit si de detoxifiere creste printr-o activitate fizica constanta, asa ca persoanele active vor inregistra rezultate mai bune. Totul trebuie facut cu pasi mici si primul dintre acestia ar fi sa urmati o cura de detoxifiere Zen Detox cu sucuri, pe o perioada de trei pana la zece zile, pentru a incepe schimbarea dietei de zi cu zi. Dietele Zen Slim noastre reduc natural pofta de mancare. De exemplu, cura cu sucuri ajuta la eliminarea obiceiurilor de a manca la ore nepotrivite si va face sa va simtiti satuli cu mai putine calorii decat in mod normal. Ca detaliu, cantitatea de legume si fructe in stare cruda din fiecare sticla de suc este mult mai mare decat ceea ce am putea sa consumam in mod normal pe parcursul unei zile", sustine creatoarea ZenDiet.

Comanzi dieta de slabit asa cum comanzi o pizza

Pe langa dietele de detoxifiere, Andreea Coman asigura si o dieta de slabit in care scapi de istovitoarele drumuri la piata, la magazin, si de gatitul unor preparate care nu-ti plac. "Dieta de slabit ZEN Slim, propusa de noi, te ajuta sã slãbesti chiar dacã obiceiurile tale alimentare de dinainte de începerea dietei presupuneau un exces al caloriilor, multe dulciuri şi fãinoase, un consum crescut de grasimi saturate, un program neregulat al meselor. Este o dieta pe baza scaderii numarului de calorii, care, respectata dupa toate regulile, te poate ajuta sa slabesti si pana la 5 kilograme pe saptamana. Spre deosebire de o dieta drastica tinuta dupa ureche, dieta ZEN Slim mizeaza pe un echilibru nutritional, astfel incat riscul de a avea carente nutritionale sa fie exclus. Si nu mai dai nici un ban pe mancare, noi iti trimitem tot. Vei primi, acasa sau la birou, toate alimentele necesare si in iecare zi trebuie sa consumati doar ce primiti in pachetul de la noi, la orele indicate de noi. Dieta ZEN Slim poate fi achizitionata pe o perioada de (7 zile, 10 zile sau 14 zile), timp în care sunt livrate în fiecare dimineaţă toate mesele de peste zi + micul dejun de a doua zi (3 mese şi 2 gustări)". 

Cat costa dietele Zen Detox si ZenSlim?

Pe tot mapamondul, tot mai multi oameni cauta alternativa la solutiile miraculoase de slabit facute din chimicale si se intorc spre consumul de hrana sanatoasa, cat mai putin tratata termic si continand medicamente naturale. In Franta, Germania sau Anglia, fiecare din serviciile oferite de Andreea Coman costa sume piperate, de pana la o mie de euro fiecare, fara sa contina ingrediente atat de curate cum sunt cele romanesti, din preparatele Andreei. Si la preturi, ploiesteanca e in avantaj. "Ceea ce ofera Zendiet.ro se poate cumpara si cu o suta de lei, si cu 500, si cu 1.500. Depinde foarte tare ce anume doreste clientul, in ce tipologie se incadreaza si cat de mult conteaza pentru el ca ii furnizam servicii complete. Desi sunt la inceput, ma bucur de succes. Am livrat dietele de detofixiere si slabit in aproape toate orasele mari ale tarii, iar unii clienti revin, spunand ca sucurile sunt delicioase, ca dieta de slabit a functionat si vor sa o repete, sau ca acum un alt membru al familiei tine dieta. Am si clienti care cumpara pachetul de servicii pe care il fac cadou unei persoane dragi, iar eu iau legatura cu aceasta, ca sa-i personalizez dieta. E semn bun", zambeste Andreea.  

Myploiesti.ro sustine mediul de afaceri local si initiativele de afaceri bazate pe un stil de viata sanatos, initiate de oameni competenti. Nu va recomandam sa apelati la așazise medicamente miraculoase, care promit scaderi exagerate in greutate sau efecte pe durate foarte scurte de timp. Nu cădeți in aceste capcane de marketing, vă pot afecta grav sănătatea! Renuntati la alimentatia nesanatoasa si la orice fel de praf sau pastilă care inlocuieste hrana. Nu preluati de pe site-uri obscure diete de slabit sau de detoxifiere care nu au  in spate sfaturile unui nutritionist.

 

cumpără cărțile lui Bogdan Stoica de pe shop.bogdanstoica.ro

cumpără obiecte vechi de colecție de pe kolectionarul.ro

vezi rețete românești vechi de o sută de ani