cum sa nu te infectezi cu noul coronavirus din cauza banilor

cum sa nu te infectezi cu noul coronavirus din cauza banilor

Chiar daca pare complicat, e destul de usor sa te protejezi impotriva noul coronavirus. Trebuie insa sa ramai calm si rational. De exemplu, in ceea ce priveste posibila contaminare din cauza bancnotelor si monedelor, preventia se face in felul urmator:

1. Pune-ti, intr-un pulverizator de dimensiuni mici, cum ar fi unul de geamuri, alcool sanitar (spirt).

2. Pulverizeaza cu alcool sanitar toti banii din casa, ai tuturor membrilor familiei. Bancnotele sunt din plastic, monedele din metal, deci nu vor fi afectate.

3. Pune-ti in portofel suma pe care o porti mereu. 

4. Fii atent ca, atunci cand platesti ceva cu bancnote sau monede, sa nu atingi mana vanzatorului. Da-i bancnotele astfel incat sa le poata apuca lejer, iar monedelor da-le drumul in mana lui.

5. Cand primesti bani (rest, sau cand tu esti cel care vinde), retine sa nu-i pui peste bancnotele tale dezinfectate si curate. Roaga vanzatorul sa ti-i puna intr-o punga sau intr-o borseta.  

6. Daca ai o afacere, un magazin, umple cu spirt o tava de dimensiuni medii si un castronel. Roaga-ti clientii sa puna banii acolo. Ofera-le rest bani curati. Periodic, scoate bancnotele si monedele din tavita si din castronel, sterge-i si foloseste-i. 

7. Ramai calm, asculta si citeste doar stiri pe care le poti verifica, si nu uita ca atunci cand intri in panica, organismul tau isi pierde din imunitate. 

 

comanda online, cu transport gratuit, cartea "Noul Coronavirus Pe Intelesul Copiilor"

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework